Deltuviškiai policijai išsakė savo rūpesčius

Ukmergės rajono policijos komisariatas surengė susitikimą su Deltuvos seniūnijos gyventojais. Pabendrauti su Viešosios policijos skyriaus viršininku Aidu Dutkumi, Prevencijos poskyrio viršininku Tomu Zimbliu, bendruomenės pareigūne Ingrida Juzėniene atėjo Deltuvos seniūnijos darbuotojai, seniūnaičiai, bendruomenių pirmininkai.

 

A. Dutkus pasidžiaugė aktyviais gyventojais, kurie yra neabejingi formuojant seniūnijoje saugesnę aplinką. Pareigūnas pristatė nusikalstamumo ir teisės pažeidimų analizę Ukmergėje bei Deltuvos seniūnijoje.

Bendruomenės pareigūnė I. Juzėnienė kalbėjo apie saugių kaimynysčių kūrimą, ragino bendradarbiauti, teikti pastabas kuriant saugesnę aplinką, pristatė informaciją apie saugios kaimynystės grupių kūrimą, nusikalstamumą seniūnijoje, paieškomus asmenis.

Rūpesčius išdėstė seniūnaičiai. Atkreiptas dėmesys į Dainavos kaime lakstančius palaidus šunis. Jie neregistruoti, sunku nustatyti pažeidimą, nes gyventojai neprisipažįsta. Deltuviškiai pageidavo, kad savaitgaliais ir pašalpų mokėjimo dienomis dažniau  patruliuotų pareigūnai, nes tai sudrausmina gyventojus. Atkreiptas dėmesys ir į nepilnamečių girtuokliavimą bei nederamą elgesį.

Gyventojai išdėstė nuomonę dėl apylinkės inspektoriaus rotacijos. Norėtų, kad apylinkės inspektorius liktų tas pats, mat bėgant metams pareigūnas geriau susipažįsta su gyventojais, įgyja didesnį pasitikėjimą.

Gerų atsiliepimų išsakyta apie apylinkės inspektorių D. Kužinauską. Jam dėkojo už tai, kad dviratininkus išmokė kelių eismo taisyklių ir visi važiuoja su liemenėmis. Apylinkės inspektorius stengiasi padėti sprendžiant net mažareikšmes problemas.

Tokie susitikimai kovo–balandžio mėnesiais vyks visose rajono seniūnijose.

Asta KROGERTIENĖ

Policijos komisariato atstovė spaudai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų