Politikui rastas naujas darbas

Vilmos Nemunaitienės nuotr. Vilmos Nemunaitienės nuotr.

Sa­vi­val­dy­bės įmo­nė­je UAB Uk­mer­gės au­to­bu­sų par­ke at­si­ra­do nau­ja – di­rek­to­riaus pa­va­duo­to­jo – pa­rei­gy­bė. Šias pa­rei­gas šią sa­vai­tę pra­dė­jo ei­ti ra­jo­no ta­ry­bos na­rys, Lie­tu­vos vals­tie­čių ir ža­lių­jų są­jun­gos Uk­mer­gės ra­jo­no sky­riaus pir­mi­nin­kas Juo­zas Varž­ga­lys.

Ant­ra­die­nį bu­vo pir­mo­ji po­li­ti­ko dar­bo šio­je įmo­nė­je die­na. „Jau su­si­pa­ži­nau su ad­mi­nist­ra­ci­ja, do­miuo­si me­cha­ni­nio ba­ro, ki­tų spe­cia­lis­tų dar­bu“, – „Uk­mer­gės ži­nioms“ tą­dien sa­kė dirb­ti Au­to­bu­sų par­ke vos pra­dė­jęs J. Varž­ga­lys. 

Ti­ki­no, jog veik­los, ei­nant nau­ją­sias pa­rei­gas, tik­rai ne­pri­trūks: „Dar­bo yra už­tek­ti­nai, o funk­ci­jas su­dė­lio­sim. Pa­grin­di­nis tiks­las da­bar – nau­jos au­to­bu­sų sto­ties sta­ty­ba. De­ry­bos jau ku­ris lai­kas vyks­ta, su­tar­tis dar ne­pa­si­ra­šy­ta, bet link to ei­na­ma.“ 

Ko­kia dar­bi­ne veik­la už­si­ė­męs li­gi šiol, sa­vi­val­dy­bės ta­ry­bos na­rys at­skleis­ti ne­pa­no­ro. Te­pra­si­ta­rė dir­bęs Anykš­čiuo­se. 

Tuo me­tu Uk­mer­gės au­to­bu­sų par­ko di­rek­to­rius Al­fon­sas Pra­bi­šas apie įmo­nė­je įsteig­tą nau­ją dar­bo vie­tą per daug ne­at­vi­rau­ja. „Pa­sau­ly­je kas­dien vyks­ta įvai­rių da­ly­kų, vis­kas kin­ta – vie­ni žmo­nės at­lei­džia­mi, ki­ti pri­ima­mi, – sa­kė jis. – Ir pas mus struk­tū­ra kei­čias, ei­na de­ry­bos dėl nau­jos sto­ties sta­ty­mo, to­dėl nau­jas eta­tas rei­ka­lin­gas, kad bū­tų ga­li­ma už­si­im­ti pa­pil­do­mais dar­bais.“

Uk­mer­gės au­to­bu­sų par­kas – biu­dže­ti­nė ra­jo­no sa­vi­val­dy­bei pri­klau­san­ti įstai­ga, ku­rios dar­buo­to­jų at­ly­gi­ni­mai tu­ri bū­ti skel­bia­mi vie­šai.  

Ta­čiau koks bus pa­va­duo­to­jo, ku­rio anks­čiau ne­tu­rė­jo, at­ly­gi­ni­mas, di­rek­to­rius ne­iš­da­vė. „Al­ga – žmo­gaus as­me­ni­nis da­ly­kas. Net ne­ga­lė­čiau pa­sa­ky­ti, kiek už­dir­ba ir ki­ti dar­buo­to­jai“, – jis tei­gė ne­ga­lin­tis įvar­dy­ti kon­kre­čių su­mų, nes jų esą ne­ži­nan­tis.

Apie uk­mer­giš­kių taip lau­kia­mus po­ky­čius au­to­bu­sų sto­ty­je die­va­go­jo­si taip pat ne­ga­lin­tis nie­ko pa­sa­ky­ti.

Nors mies­te kal­ba­ma, kad sto­ties pa­sta­tą no­ri­ma iš­nuo­mo­ti pre­ky­bos įmo­nei „Lidl“, A. Pra­bi­šas apie tai šne­kė­ti ne­no­rė­jo. 

„Se­niai sto­tį no­rim tvar­ky­ti, bet kol de­ry­bos ne­pa­baig­tos ir nė­ra ga­lu­ti­nio spren­di­mo, ne­si­no­ri nie­ko prog­no­zuo­ti, kad ne­bū­tų lei­džia­mi „plet­kai“. Ga­li­ma tik pa­tvir­tin­ti, kad vyks­ta pa­ruo­šia­mie­ji dar­bai“, – sa­kė jis.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-7 # iIeskanti darbo 2015-11-08 17:27
Ooo, ir man reiks ten , i ta Autobusu parka kreiptis, nes darbo ieskausi. Mini, kad darbo turi uztektinai, vadinasi ir as turiu ten isidarbinti. Esu energinga, ne maziau uz ta pona issilavinusi ir dar jaunesne gerokai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-19 # SRIEGIS 2015-11-10 14:27
Matot, manau, į Ukmergės autobusų parką priima dirbti pagal pavardes. Jeigu Jūsų pavardė Gaikė, Muterkė, Kniedė ar panašiai-didelė tikimybė, kad įsidarbinsite. Darbas gi techninis. Aš irgi rytoj ten eisiu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-14 # fff 2015-11-08 19:01
ot gerai tokiems, be darbo niekada nesedes ilgai... ir dabra gaus normalu.... o eilinis zmogus nieko negaus arba vos gala su galu sudurs
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+29 # Vjerslinyks 2015-11-11 08:32
Eik dyrbt nebiedavojias. Arba eik pas miera darba parcijan usirašinėt. Darba parcija labai gera ten daug vjerslinyku gal kas darba tau dos. Jai nedos tai mieras dos. Jis darba parcija. net varžgaliui dave tai ir tau dos.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-15 # dakis 2015-11-10 09:59
http://www.ukmergesmedija.lt/2015/08/06/juozas-varzgalys-savivaldybe-tampa-uab-saviems-idarbinti/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-13 # Ana 2015-11-11 16:54
Normalūs žmonės darbą patys susiranda,o jam - surastas darbas.Koks ponas,tik pamanykit...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-12 # k 2015-11-19 11:42
sitam gerai ir su raudonais, ir su zaliais
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-11 # korupcija 2015-11-20 12:22
tai politines korupcijos pavyzdys, kai pareigomis ,,nuperkamas,, opozicijos lyderis...tai tikrai ne janicko protu sugalvotas sis toli numatytas loretai naudingas veiksmas.....
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+17 # tukas 2015-11-21 17:45
Taip,Įvardinkim viską tiksliai ,sukurtas pav.etatas,atleidus kelis vidurines grandies darbuotojus,ir padarius labai normalų atlyginimą atleistujų sąskaita,su greita galimybe pakeisti direktorių (kai susipažins su veikla ,tai vyks greitai).Dabartine valdžia,duoda atseit opozicijai ,postą,kad galetų DARANT savivaldybeje ,taip vadinamas PERTVARKAS susudinti savus ir prijaučiančius į ŠILTUS postus.Vienu žodžiu CIRKAS tesiasi,sekmes KLOUNAI !!!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+17 # Vjerslinyks 2015-11-24 14:24
http://www.peticijos.com/u_lortos_grauiniens_seimo_pirmininks_atsistatydinim
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-14 # bedarbe 2015-12-03 11:13
nu kam si nauja stotis ,juk si nerekalinga,tuscia stovi,vot sugalvojo isplaut pinigeliu.,,uzsidirbt ,,ir rado kas galetu geriausiai vadovauti,,jukreikia dieliu pinigu arne???is nuskekentos savivaldybesnereikalinga gi ta stotis .idomu ar atsiras nors vienas dpras zmogus ,kuris isadis sia irstva,ir neleis svaistyti be reikalo savivaldybes lesu,musu visu lesu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų