Butų ūkyje – naujas darbuotojas

Ukmergės butų ūkis Ukmergės butų ūkis

Rajono tarybos narys socialdemokratas Andrius Lyška neseniai pakeitė darbą. Anksčiau dirbęs UAB „Makveža“ nuo gruodžio 19 d. jis – savivaldybės valdomoje UAB Ukmergės butų ūkis eina kokybės ir pirkimų vadybininko pareigas.

Socialdemokratas – ne vienintelis rajono tarybos narys, įsidarbinęs Butų ūkyje. Pastatų administravimo skyriaus vadovo pareigas šioje įmonėje jau eina kitas politikas – Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) atstovas Andrius Kalesnikas.

Tiesa, tarp viešai skelbiamų įmonės specialistų iki šio antradienio A. Lyškos pavardės dar nebuvo. UAB Ukmergės butų ūkis direktorius Giedrius Pocius sakė, kad taip nutiko dėl metų pabaigoje užgriuvusių darbų.

Viena iš sričių, už kurią bus atsakingas naujasis darbuotojas, – atliekamų darbų kokybės kontrolė. Šio specialisto įmonė, pasak direktoriaus, seniai ieškojo. Tikino, kad priėmus naują žmogų atlyginimų fondas nepadidėjo. Šiuo metu įmonėje – 63 darbuotojų etatai. Darbuotojų skaičius kiek padidėja vasaros sezono metu.

2015 metų vasarą Ukmergės butų ūkiui pradėjęs vadovauti G. Pocius tvirtino įmonėje radęs 100 000 erų nuostolį. Per pusantrų metų, pasak jo, nuostolį pavyko sumažinti. Artimiausiu metu žada ją paversti pelninga bendrove.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+21 # xxxx 2017-01-05 21:40
ukmerge mires miestas. jei neturi pazistamu, nepriklausai partijai ir t.t., darbo rasti be sansu. nes visos vietos laikomos saviems. ir visiems viskas gerai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+14 # Jonas 2017-01-06 07:41
Mano nuomone, tik nevykėliams ir reikalinga pagalba, nes kitaip jiems tik darbo birža. Užuojauta Pociui, tik ne su lyška įmonę padaryti pelningai dirbančia :D :lol:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+20 # Amber 2017-01-07 10:05
Svarbiausia pažintys,o ne kompetencija.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+13 # miestietis 2017-01-07 13:16
Nuo kada Liška tapo specialistu? Juokas ima į tokius specialistus pasižiūrėjus. O Pocius pats tokiu keliu atėjo, taigi negali būti atviras ir sąžiningas, nes ne jis užsako muziką. Reikėtų tuos klausimus užduoti merui ar tarybos nariams.Šiap paprastam mirtingajam aišku, kad būtų ūkis tapo nevykėlių prieglauda.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # ukm 2017-01-08 19:38
įdomiausia, kad apie laisvas darbo vietas nėra jokių skelbimų (arba jei ir atsiranda, jie tik dėl vaizdo, nes taip įstatymai reikalauja), bet staiga kažkaip kai kažkam reikia, tam tikroje įmonėje staiga atsiranda etatas.... kalbu ne tik apie Butų ūkį... Jau darosi kuo toliau tuo liūdniau su darbais Ukmergėje. skelbimuose metai iš metų nieko normalaus rasti neina, o jei ir rasi, tai kai į vieną vietą ne tu vienas, šansų kaip mažai. o ir tų šansų, atsiranda labai retai. Gal reikia stoti į partiją kokią?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų