Iškilmingai paminėjo įmonės jubiliejų

V. Petronis (dešinėje) verslo partneriams įteikė atminimo medalius. Kairėje – UAB „Baltukmės statyba“ direktorius A. Pelakauskas. Gedimino Nemunaičio nuotr. V. Petronis (dešinėje) verslo partneriams įteikė atminimo medalius. Kairėje – UAB „Baltukmės statyba“ direktorius A. Pelakauskas. Gedimino Nemunaičio nuotr.

UAB „Statybos montavimo darbai“ iškilmingai paminėjo įmonės 50 metų jubiliejų. Į gražią šventę pasveikinti su šia prasminga sukaktimi susirinko rajono vadovai,  verslininkai, įmonės partneriai.

SMD direktorius Valdas Petronis pažymėjo, kad tiek metų išlikti ir gyvuoti įmonei – istorinis įvykis. Už bendrą darbą jis dėkojo ir artimiausiems savo komandos nariams, ir verslo partneriams.

Susirinkusiesiems buvo pristatytas filmas apie SMD veiklą, atliekamus darbus.

Prisiminta bendrovės istorija, kuomet 1967 metais Kaimo statybos ministerijos nurodymu įsteigta Ukmergės „Kilnojamoji statybos darbų kolona“, kurios pagrindinė užduotis – Ukmergės, Širvintų ir Molėtų rajonuose vykdyti santechnikos ir įrenginių montavimo darbus.

Per penkis dešimtmečius veikla nepasikeitė, tik, žinoma, gerokai išsiplėtė.

1993 metais bendrovė pasivadino UAB „Statybos montavimo darbai“.

Jau 20 metų, nuo 1997-ųjų, jai vadovauja V. Petronis.

Įmonės vadovas ir akcininkai sulaukė daug gražių sveikinimų ir linkėjimų. Ukmergės dekanas kunigas Vaidas Bartkus linkėjo savo veikloje nepritrūkti tikėjimo, rajono meras Rolandas Janickas pažymėjo, kad jubiliejų švenčianti įmonė – daugelio rajone vykstančių renginių rėmėja, įgyvendinanti visai bendruomenei svarbius sumanymus.

Svarbiausiems savo partneriams, be kurių įmonės sėkmės istorija nebūtų tokia ryški, V. Petronis įteikė atminimo dovanas – sidabrinius medalius.

Šventei einant į pabaigą Ukmergės dangų nušvietė įspūdingi fejerverkai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų