Buvusios kavinės patalpose – moderni veterinarijos klinika

„Fortūnos“ pastatas atgimsta naujam gyvenimui. Gedimino Nemunaičio nuotr. „Fortūnos“ pastatas atgimsta naujam gyvenimui. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergėje užsimota įkurti profesionalias paslaugas teiksiančią veterinarijos kliniką. Žadama, kad joje ne tik bus moderniausia įranga, bet ir dirbs šios srities specialistai iš kitų miestų.

Tokias viltis puoselėja ukmergiškis verslininkas Raimondas Navickas, Ukmergėje veikiančios logistikos įmonės „Globay“, priklausančios kelių Europos kompanijų grupei, vadovas. Įgyvendinti šiuos planus jis ėmėsi, įsigijęs Deltuvos gatvėje esančias patalpas, kuriose seniau buvo įsikūrusi ukmergiškių jau beveik ir pamiršta kavinė „Fortūna“.

Verslininko teigimu, naujoje veterinarijos klinikoje būsianti įranga niekuo nenusileis tai, kurią turi didžiausios šalyje tokios įstaigos. „Bus visa reikiama aparatūra, skirta atlikti rentgeno, echoskopo tyrimus. Taip pat bus teikiama skubi pagalba gyvūnams“, – pasakojo jis.

Sako, jog mintis pasiūlyti ukmergiškiams tokių naujovių kilo dėl šių paslaugų poreikio. „Dabar pas mus yra tik gydykla, bet nėra visokeriopas paslaugas teikiančios klinikos. Gyvūnų šeimininkai priversti vykti į didmiesčius, o net ir Jonavoje yra dvi tokios klinikos. Prireikus, pats turiu važiuoti į Vilnių, Kauną“, – sakė du šunis ir keturis katinus auginantis vyras.

Atskleidžia ir pats esantis šios srities specialistas, baigęs veterinarijos mokslus. Tik, prisipažįsta, prieš daug metų, šalyje vykstant įvairiems pokyčiams, teko sukti kitu – verslo – keliu. Užtat dabar, šypsosi verslininkas, atėjo metas įgyvendinti ir šią svajonę.

R. Navickas pasakojo, kad tarp klinikos paslaugų – ir visapusė gyvūno apžiūra, kompleksinis gydymas, kai taikoma keletas gydymo būdų. Taip pat žada, jog čia bus ne tik gyvūnams skirtų prekių parduotuvė, bet ir jų kirpykla.

Į gydymo įrangą, kurią ketina įsigyti, neslepia investuosiantis apie 100 tūkst. eurų. Tikina manantis, kad rasti savo darbą gerai išmanančių darbuotojų nebus problema: „Juk yra, kas mokosi Veterinarijos akademijoje, siūlysim ir praktikantams. Be to, kviesimės specialistus iš Vilniaus, Kauno.“

300 kvadratinių metrų patalpas Deltuvos gatvėje, jau senokai bandytas parduoti, tarpininkaujant nekilnojamojo turto brokeriams, verslininkas įsigijo spalį. Pasakojo, kad patalpų remonto imtasi netrukus: „Sausį pradėti vidaus darbai eina į pabaigą, o pastato išorė, aplinka dar laukia. Per porą mėnesių turėtų būti sutvarkyta, vasarą bandysim atsidaryti.“

Veterinarijos klinika priklausys R. Navicko neseniai įsteigtai UAB „Akeso LT“. Anot pašnekovo, Akeso graikų mitologijoje – gydymo deivė.

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(7 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų