Biuro baldų gamykla Ukmergėje veikia nuo 2008-ųjų. Gedimino Nemunaičio nuotr. Biuro baldų gamykla Ukmergėje veikia nuo 2008-ųjų. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės rajono savivaldybės tinklalapyje viešai publikuojami projektų, susijusių su rajone planuojamomis statybomis ir statinių rekonstrukcija, dokumentai.

Viename tokių, neseniai pasirodžiusiame, – informacija apie pastato Žiedo g. 44 projektinius pasiūlymus. Šiuo adresu įsikūrusi UAB „Narbutas Furniture Company“ biuro baldų gamykla.

Projekto pavadinimas – „Gamybinio pastato Žiedo g. 44, Ukmergėje, rekonstravimo projektiniai pasiūlymai“. Nurodytas ir pagrindinis uždavinys: suprojektuoti UAB „Narbutas Furniture Company“ gamybinio pastato priestatą, gamybinį pastatą praplečiant apie 7600 kv. m. Taip pat suprojektuoti 1000 kv. m angarą (sandėlį) laikinai sandėliuoti prekes.

Dokumente taip pat rašoma, kad numatoma išplėsti bendrovės gamybinį-administracinį pastatą, planuojama įrengti dar vieną metalo dažymo krosnį, praplėsti metalų suvirinimo cechą.

Įmonės vadovai informavo, kad sandėlio statybų darbai jau pradėti. Jie atsieis iki pusės milijono eurų. Tikimasi per vasarą darbus užbaigti.

Biuro baldų gamykla Ukmergėje veikia nuo 2008-ųjų birželio. Nepraėjus daug laiko po to, kai buvo iškilmingai atidaryta, ją, kaip ir daugelį įmonių tuo metu, palietė ekonominė krizė. Teko skelbti bankrotą, atleisti darbuotojus.

Tačiau po kurio laiko finansiniai sunkumai buvo įveikti, gamykla išpirkta pačių įmonės savininkų. Po „Narbuto“ prekės ženklu radosi kelių įmonių grupė. Šiuo metu gamykloje Ukmergėje priimta daugiau kaip 400 darbuotojų.

Įmonė skelbiasi gaminanti modernius, bet paprastus, kokybiškus, ilgaamžius biuro, kitus visuomeninės paskirties baldus, vartotojų pripažintus visoje Europoje.

UŽ inf.


Reklama: Baldai biurams

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+3 # Arunas 2017-06-05 09:56
Ne ziedo 14 o ziedo 44
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Ukmergietis 2017-06-05 11:45
Greitai nebebus kam dirbti...nebent seniems vilkams.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-4 # Arturas 2017-06-06 21:22
Gal anksciau reikejo plesti gamyba o dabar suprojektuos pastatys ir realiai dirbs nuo 2018 ar dar veliau, o nuo 2020m baigiasi europos sajungos paramos ukininkams, energetiniams projektams, renovacijoms ir t.t. va tada tai ateis krize ir vel bus narbutui bankrotas kaip praita karta
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # Ukmergiškis 2017-06-07 15:28
Tegu plečiasi,kol yra darbuotojų likę. Tuoj ir tie "seni vilkai" išeis į pensija,arba emigruos į užsienį,pas vaikus,gimines.... Super,kad mažai jaunimo (ir ne tik) ,nelinkę dirbti už tokias algas,ieško kur geriau (užsienis). Greitai nebeliks beveik nieko. Mūsų gretas papildys žmonės tarkim iš -Ukrainos.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # ttt 2017-06-07 17:03
Ukmergeje nauju darbo vietu nebereikia, reikia pereiti prie kokybes, t.y prie normaliu atlyginimu. Narbutas , skandinavai ir kt. savo produkcija parduoda ES , bet moka dirbantiems grasius , todel zmones bega. Rajono valdzia priimdama visokius investuotojus , vystytojus, o is tikruju pigios darbo jegos ieskotojus, turetu kelti darbo apmokejimo klausimus
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Ukm 2017-06-07 17:16
Pilnai pritariu.
Todėl ir keliasi tokios gamyklos ir fabrikai į provincijas,galvoja,kad žmonės mielu noru dirbs už grašius,bet dėja...
Vasara jiems,turbūt puikus metas,ateina studentų ,bent kiek užsidirbti,kurie neišvyksta svetur...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # Arturui ir kitiems 2017-06-25 18:19
Jeigu ką nors suprastumėte apie verslą, tai taip nekalbėtumėte. Kol ateis kažkokia nauja krizė, jei ji iš viso ateis, ta gamykla savininkui bus atsipirkusi keletą kartų. Dėl to ir stato, kad skaičiuoja. Ji jam jau dabar yra atsipirkusi, o be to dažniausiai dalį projekto finansuoja bankai. Tai reiškia, kad savų pinigų įdėti reikia 20-30%. Likusiais rizikuoja bankas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Artūras 2018-02-22 14:31
Manau, kad gamyklos plėtimasis nėra blogai, o atvirkščiai, sukuriamos naujos darbo vietos. Nežinau kaip konkrečiai šiame rajone, tačiau daugelyje Lietuvos miestelių tikrai trūksta vietų, kur žmonės galėtų dirbti ir užsidirbti. Todėl mano nuomone - tai Ukmergei duos tik naudos. O jeigu verslas plečiasi, nors buvo sunkus metas, reiškia jog įmonei pavyko optimizuoti veiklą ir visus procesus, nes dabar daugeliui įmonių tai pavyksta padaryti su gamybos valdymo sistema.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų