Vilniaus gatvėje esančioje parduotuvėje IKI šiomis dienomis – didžiulė pirkėjų apgultis. Ją ruošiamasi uždaryti, tad žmonės skuba naudotis siūlomomis nuolaidomis. Eilės šią savaitę čia driekėsi kone per visą parduotuvę, o kai kurios prekių lentynos jau buvo tuštutėlės.

Pasak prekybos tinklo IKI parduotuves valdančios UAB „Palink“ viešųjų ryšių vadovės Bertos Čaikauskaitės, parduotuvė Ukmergėje dėl iš anksto suplanuotų rekonstrukcijos darbų uždaroma nuo rugsėjo 4 d.

„Per šiek tiek ilgiau nei mėnesį truksiančius atnaujinimo darbus bus pakeista parduotuvės prekybinė įranga ir vizualinis apipavidalinimas“, – teigė ji. Šios parduotuvės patalpose esanti vaistinė „Camelia“, anot viešųjų ryšių vadovės, liks toje pačioje vietoje, tačiau remonto metu taip pat nedirbs.

Atsinaujinusi parduotuvė, teigiama, turėtų atsidaryti beveik po mėnesio – spalio 12-ąją dieną Ukmergėje veikia dar dvi minėto prekybos tinklo parduotuvės.

Jau kuris laikas viešai kalbama apie tai, kad šio prekybos tinklo laukia dideli pokyčiai – jo valdymą ketina perimti kita įmonė. Ukmergiškiai tikina taip pat girdėję kalbų, esą po renovacijos čia nebeliks IKI, bet bus kita parduotuvė.

Tokias gyventojų abejones „Palink“ atstovai kol kas sklaido. B. Čaikauskaitė patikino tik dėl informacijos apie tarp įmonių iš tiesų vykstančius sandorius.

„Šiandien turime pasirašytą „Rimi Lietuva“, priklausančios „ICA GRUPPEN“, ir UAB „Palink“ akcininkų susitarimą dėl UAB „Palink“, kuriai priklauso prekybos tinklas IKI, pardavimo. Tačiau sandoriui dar turi pritarti konkurenciją reguliuojanti institucija. Tikimasi, kad sandoris bus baigtas iki šių metų pabaigos. Tačiau kol tai nėra įvykę, jokių esminių pokyčių bendrovių veikloje nebus“, – aiškino ji.

Pašnekovės teigimu, „IKI ir RIMI išlieka konkurentais, o jų veiklą prižiūri Konkurencijos taryba ir kitos institucijos. Po rekonstrukcijos, sakė ji, čia, kaip ir anksčiau, bus IKI parduotuvė.

Tuo metu „Camelios“ vaistinę pamėgusiems pirkėjams kol kas teks irgi lankytis kitose vaistų pardavimo vietose. UAB „Nemuno vaistinė“ komunikacijos projektų vadovė Lina Skersytė informavo, kad vaistinė kurį laiką iš tiesų nedirbs.

„Dėl prekybos centro renovacijos maždaug mėnesį nedirbs ir mūsų tinklo vaistinė, – sakė ji. – Šiuo laikotarpiu bus galima lankytis dar trijose „Camelios“ vaistinėse Ukmergėje, o spalį lauksime sugrįžtant.“

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų