Masažų naudą galima išbandyti nemokamai

Krepšininkė Rima Petronytė-Bražėnienė verslo ėmėsi ir Ukmergėje. Gedimino Nemunaičio nuotr. Krepšininkė Rima Petronytė-Bražėnienė verslo ėmėsi ir Ukmergėje. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergėje atsirado galimybė nemokamai išbandyti masažinę lovą. Ukmergiškė žinoma krepšininkė Rima Petronytė-Bražėnienė mūsų mieste atidarė masažinių lovų demonstravimo centrą.

Jis įsikūrė senamiestyje, senojoje autobusų stotyje. Centre – nedidelė erdvė paskaitoms ir devynios masažinės lovos.

Vienas žmogus masažuojamas 40 min. Centras veikia nuo 8 iki 16 val. „Pasimatavus“ lovą ir įvertinus tokio masažo privalumus, lovos pirkti tikrai neprivaloma. Juolab kad gaminys tikrai ne kiekvieno kišenei. Lova kainuoja kiek daugiau nei 3000 eurų.

Vis dėlto ne veltui teigiama, kad sveikata – brangiausias turtas. Jei žmogus tikrai pajunta teigiamą efektą, gaminys per brangus gali ir neatrodyti.

Rima pasakojo pati šią veiklą vykdanti 10 metų. Centrai lig šiol veikė sostinėje. Kad atsirastų naujų klientų, per tuos metus tris kartus jų vieta buvo pakeista. Jokiame mažame miestuke, tokiame kaip Ukmergė, ši veikla lig šiol išbandyta nebuvo.

Susidomėjo po traumos

Rima Petronytė-Bražėnienė – sporto pasaulyje gerai žinoma krepšininkė – buvusi Lietuvos moterų rinktinės žaidėja. Europos moterų krepšinio čempionė yra apdovanota Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino medaliu. Šiuo metu ji eina Ukmergės moterų krepšinio klubo „Vilkmergė“ trenerio asistentės pareigas.

Tačiau ne vienerius metus moters veikla, sportas ir darbas sukosi visai kitame pasaulio pakraštyje. Penkerius metus moteris gyveno ir žaidė JAV, dvejus metus – Šveicarijoje. Būtent šioje šalyje ji pirmą kartą ir sužinojo apie gydomąją „Ceragem“ masažo lovą.

Krepšininkė šiuo masažu susidomėjo po patirtos traumos. Kitos priemonės nepadėjo, o ši šiuolaikiška procedūra davė lauktų rezultatų – skausmai liovėsi, sveikata atsistatė.

Pradėjo verslą

Gyvendama vienoje turtingiausių pasaulio šalių – Šveicarijoje, ukmergiškė stebėjosi, kad masažine lova demonstraciniame centre galėjo naudotis nemokamai. Vėliau sužinojo, kad tokių centrų, dirbančių franšizės būdu, įvairiose pasaulio šalyse yra tūkstančiai. Grįžusi į Lietuvą nutarė pati tokį atidaryti sostinėje. Sako, kad per dešimtmetį nemokami masažai centre buvo atlikti daugiau nei milijonui žmonių.

Dabar krepšininkės šeima nutarė verslą perkelti į Ukmergę. Sutartį dėl veiklos šioje vietoje sudarė metams. Rima pasakojo, kad pirmąją veiklos dieną Ukmergėje nemokamą masažą išbandė beveik 100 žmonių.

Masažas, spaudimas, šiluma

Skelbiama, kad ši gydomoji automatinė termomasažinė lova atlieka masažą ir spaudimą su šiluminiu infraraudonuoju spinduliavimu. Masažavimo rutuliai pagaminti iš itin tvirto, atsparaus smūgiams akmens nefrito.

Masažas skirtas bendram organizmo sveikatingumui. Judėdamas išilgai stuburo jis atblokuoja energetinius žmogaus kanalus, atpalaiduoja raumenis aplink stuburą ir pagerina kraujo cirkuliaciją.

Pietų Korėjos kompanija CERAGEM kuria ne tik masažines lovas, bet ir produktus, skirtus išsaugoti žmonių sveikatą. Įrenginiuose vienijami naujausi mokslo bei technikos pasiekimai ir netradicinės medicinos elementai.


antčiužinis

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+1 # Grožiui 2018-06-22 00:41
Oi kaip norėčiau išbandyti. Manau masažas yra naudingas ne tik sveikatos problemų turintiems žmonėms, bet absoliučiai visiems. Tik bėda, jog esame kantri tauta ir pernelyg mažai savimi rūpinamės, kol neprispaudžia rimtos sveikatos bėdos
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų