Ukmergės verslo naujienos

Ukmergėje gimstantys kūrėjos Dovilės Puišienės sukurti drabužiai užkariauja ne tik ukmergiškių, bet ir klienčių iš visos Lietuvos simpatijas. Neseniai šios kūrėjos prekinis ženklas „Elfai“ pristatė naują vaikiškų drabužių rudens kolekciją „Moksliukai ir ne tik“.

Megzti mėgstančios ukmergiškės rankdarbius kuria ne tik namuose. Jau daugiau kaip metus jos puoselėja gražią tradiciją kiekvieną savaitę susirinkti draugėn, dalintis kūrybinėmis idėjomis, kartu megzti ar nerti bendraminčių būryje. Moterys užsiima ir labai prasminga veikla – šiuo metu mezga kojinytes ankstukams.

„Eifelyje“ įsikūrusioje parduotuvėje „Rimella“ praėjusią savaitę viešėjo, su klientėmis susitiko ir apie madą pasakojo stilistė, žurnalo „Laima“ mados redaktorė Giedrė Anužytė.

Kiekvienais metais kinta drabužių bei aksesuarų tendencijos. Kol vieniems atrodo jokio skirtumo kokia apranga puošis šiandien, tuo tarpu kiti labai nuoširdžiai domisi naujienomis, kad jomis galėtų papuošti savo kūną.

Sostinėje surengta unikalių suknelių ir paveikslų paroda „Išlaisvink žvėrį“. Į ją rengėjai pakvietė meno gerbėjus, verslo partnerius, tarp kurių – ir kolegos iš Ukmergės.

„Li­tex­po“ pa­ro­dų cen­tre vy­ku­sio­je Pa­bal­ti­jo ma­dos ir teks­ti­lės pa­ro­do­je iš­skir­ti­nai pri­sis­ta­tė Uk­mer­gės sa­vi­val­dy­bė. Vie­nin­te­lė iš ša­lies sa­vi­val­dy­bių ji pri­sis­ta­tė ne kaip at­ski­ras ga­min­to­jas ar kū­rė­jas, o kaip mies­tas, siū­lan­tis ga­li­my­bes in­ves­tuo­to­jams.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų