Valentino diena Valentino diena

Vasario 14-oji, Meilės diena, – metas nustebinti antrąsias puses. Jų ir meilės dažnas tautietis ieško internete. Tokia galimybe naudojasi ir ukmergiškiai, o gerokai aktyvesniais čia galima laikyti stipriosios lyties atstovus.

Kokių tik nėra internete pažinčių svetainių... Vienos skirtos ieškantiesiems rimtų ir ilgalaikių santykių, kitos – vien romantiškų nuotykių mėgėjams. Yra ir specialių, sukurtų vien užsienyje gyvenantiems lietuviams, tik apkūnioms moterims, senjorams ar homoseksualams. O štai vienas krikščioniškas pažinčių portalas kviečia burtis krikščioniškų vertybių žmones, norinčius kurti šeimą ir švęsti Santuokos sakramentą.

Rastume net gausybę psichologų, santykių ekspertų patarimų, kaip sėkmingai susipažinti internete, į ką atkreipti dėmesį, ieškant savo širdies riterio ar damos. Netgi teigiama, jog tokia pažintis ne vieną vyrą išgelbėjo nuo senbernystės.

Gerų santykių, meilinimosi, taikymosi patarimų siūloma vienoje iš didžiausių pažinčių svetainių – Flirtas.lt, kurią pamėgę ir ukmergiškiai. Pasak jos rinkodaros specialisto Mariaus Petrausko, šioje svetainėje šiandien yra užsiregistravę daugiau kaip 380 pažinčių ieškotojų iš Ukmergės.

„Šie žmonės – aktyvūs nariai – yra įkėlę savo nuotraukų ir prisijungia bent kartą per mėnesį. Tačiau, lyginant miesto dydžio ir gyventojų skaičiaus rodiklius, tai nėra didelis aktyvumas. Pavyzdžiui, Kėdainiuose, įskaičiavus gyventojų skaičiaus skirtumą, mūsų narių yra kone dvigubai daugiau, o Utenoje – 73 proc. daugiau. Vadinasi, ukmergiškiai nelabai stengiasi susirasti antrąsias puses, o žinant, kad Lietuvos gyventojų skaičius mažėja...“ – šypsosi ekspertas.

Tačiau ukmergiškiai, jo teigimu, gerokai išsiskiria pagal lyčių proporcijas: „Pasaulyje tokio pobūdžio svetainėse vyrų ir moterų santykis yra 60 ir 40 proc. Mūsų svetainėje šis santykis laikomas labai geru – 55 proc. vyrų ir 45 proc. moterų. Ukmergės moterims labai pasisekė, nes vienos moters mūsų svetainėje ieško beveik 2,3 vyro! Tai – bene didžiausias rodiklis šalyje.“

Anot M. Petrausko, dar vienas dalykas, kuriuo mūsų miesto žmonės išsiskiria, – anketų kokybė. „Beveik visi vyrai bei moterys tvarkingai pildo savo anketas ir kelia pažinčių svetainėms tinkamas nuotraukas. Tai – tokios nuotraukos, kur aiškiai matosi žmogaus veidas, nėra kitų žmonių, kad pagrindinis dėmesys būtų kreipiamas į anketos savininką, o ne prabangias mašinas ar peizažą“, – pasakojo jis.

Apskritai, teigiama, jaunos moterys internete ieško šiek tiek vyresnių vyrų, o vyresnės – kiek jaunesnių. Vyrai dažniausiai ieško jaunesnių partnerių – ypač, pastebi svetainės kūrėjai, vadinamosios vidurio amžiaus krizės metu.

Viename iš šios svetainės atliktų tyrimų vyrai atskleidė, kad ieškant antrosios pusės moterų išvaizda jiems yra bene svarbiausias kriterijus. Tuo metu susipažindami internete ir vaikinai, ir merginos, kaip paaiškėjo, nori pasirodyti geresni nei yra. Beveik pusė narių prisipažįsta pagražiną informaciją apie save. Merginos dažniau retušuoja savo nuotraukas, vaikinai koreguoja savo amžių. Abi lytys linkusios nutylėti savo žalingus įpročius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų