Sausio 20-osios rytą, tikrinant Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato areštinėje sulaikytus asmenis, paaiškėjo, kad vienas žmogus negyvas. Rastas pasikoręs 60-metis areštantas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad  į policijos komisariatą jis buvo uždarytas sausio 19-osios vakarą, apie 20 val. 30 min. Vyras buvo sulaikytas dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Širvintų rajone jis sustabdytas, prie vairo būdamas neblaivus.

Radus gyvybės ženklų neberodantį žmogų, į areštinę buvo iškviesti medikai. Tačiau jam jau niekuo nebegalėjo padėti.

Vilniaus apskrities VPK Vidaus reikalų tyrimo tarnyba pradėjo tarnybinį patikrinimą dėl pareigūnų veiksmų teisėtumo. Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+2 # xxvvv 2017-01-21 01:48
taip pasipriesino pareigunams,kad net negyva rado.... ir durniui aisku,uzdubasino patys,ir pakabino,kad galu nebutu !o tyrimo rezultatai jau ir taip aisku,pats pasikore.....ne pirmas kartas.mentai teisus visada buvo ir bus.....
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Mantas 2017-01-21 19:55
Jeigu cia pareigunai prikise nagus tai tikrai bus liudna nes tas 60-etis visai ukmergej gerai zinomas verslininkas-miskininkas turintys labai daug misku, taip kad nemanau kad si reikala artimieji paliks ramybei
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Kam 2019-05-29 07:09
Idomu tu manai
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Linda Mark 2020-05-25 14:35
HOW I BORROWED FROM THIS LARGE COMPANY

Hi, my dear people, I am Linda McDonald, currently living in Austin, Texas, USA. I am currently a widow with three children and in 2018. April I was in a financial situation and needed to refinance and pay the bills. I tried to look for loans from various private and business loan firms, but never failed. Most banks have rejected my credit, not complained to those loan companies that call them their money lenders because they are all scams, they all want money, and you don’t hear from them yet, they did it to me twice before meeting Mr. David Wilson. The most interesting thing is that my loan was transferred to me within 74 hours, so I would advise you to contact Mr. David, if you are interested in getting a loan and you are sure you can repay it on time, you can contact him by email. by post ……… (davidwilsonloancompany4 @gmail.com )
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Linda Mark 2020-05-25 14:36
KAIP SKOLIAU IŠ ŠIOS DIDELĖS BENDROVĖS

Sveiki, mano brangūs žmonės, aš esu Linda McDonald, šiuo metu gyvenanti Austine, Teksaso valstijoje, JAV. Šiuo metu esu našlė su trim vaikais ir 2018 m. Balandžio mėn. Aš buvau finansinėje padėtyje ir man reikėjo refinansuoti ir sumokėti sąskaitas. Bandžiau ieškoti paskolų iš įvairių privačių ir verslo paskolų firmų, bet niekada nepavyko. Daugelis bankų atmetė mano kreditą ir nesiskundė toms paskolų bendrovėms, kurios vadina juos savo pinigų skolintojais, nes jie visi yra sukčiai, jie visi nori pinigų, o jūs dar negirdite iš jų. Jie du kartus tai darė prieš susitikdami su p. Davidas Wilsonas. Įdomiausia tai, kad mano paskola man buvo perduota per 74 valandas, todėl patarčiau susisiekti su ponu Deividu, jei jus domina paskolos gavimas ir esate tikri, kad galite ją grąžinti laiku, galite su juo susisiekti elektroniniu paštu. paštu ……… („davidwilsonloancompany4 @ gmail.com“)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų