Spausdinti šį puslapį

Kaune – jaunųjų mokslininkių sėkmė

Istorijos mokytoja Daiva Sinkevičienė su savo mokinėmis. Istorijos mokytoja Daiva Sinkevičienė su savo mokinėmis.

Kauno „Santaros“ gimnazijoje vyko respublikinė jaunųjų mokslininkų konferencija „Iššūkis tyrėjams“, kurioje dalyvavo ir Ukmergės Antano Smetonos gimnazijos moksleiviai.

Vadovaujamos istorijos mokytojos Daivos Sinkevičienės 2a klasės mokinės Toma Troškaitė ir Vaiva Stankevičiūtė pristatė darbą „Ukmergės senamiestis – kultūros paveldo dalis“.

Susidomėjimo sulaukė Vaivos sugalvotas žaidimas „Pakartok LDK istoriją XIII–XV a.“

3d klasės moksleivės Guoda Strelčiūnaitė ir Gabija Daunoravičiūtė dalinosi mintimis iš projektinio darbo „Mano karta ir Kosakovskių giminės palikimas“. 3a klasės mokinės Emilija Arsabaitė ir Dominyka Juzakėnaitė, vadovaujamos lietuvių kalbos mokytojos Jūratės Reinardaitės, pristatė darbą apie naujažodžius „Kalbos gyvastis: naujų žodžių injekcija“.

Konferencijoje buvo pristatyta beveik šimtas jaunųjų tyrėjų darbų. Visi ukmergiškių darbai buvo pripažinti vienais iš geriausių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)