Belinda gavo „katės iš medžio“ pravardę. Belinda gavo „katės iš medžio“ pravardę.

Praėjusią savaitę „Ukmergės žiniose“ rašėme apie katytės gelbėjimo operaciją. Smagu, kad gyvūnėlis jau turi jaukius namus ir mylinčius šeimininkus.

Persigandusią katytę iš medžio teko nukelti gelbėtojams. Vilniaus gatvės 93-iame name gyvenanti moteris bendruoju pagalbos telefonu buvo pranešusi, kad prie namų augančiame medyje kniaukia katė. Pačiai jai išvilioti gyvūno dešrele nepavyko. Nesisekė jo iškelti net ir atsinešus kopėčias.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai gyvūnėlį nesunkiai iškėlė – užteko užlipti ant didžiulio gaisrinės automobilio.

Apie į bėdą patekusį gyvūną pranešusi Liveta žadėjo eiti ieškoti katės šeimininkų. Tačiau arba nerado, arba nelabai ieškojo.

Gretimo daugiabučio laiptinėje radę mažąją gelbėtojų iš medžio nukeltą „alpinistę“ žmonės nuvežė į beglobių gyvūnų prieglaudą „Klajūnas“. Čia mielas gyvūnėlis buvo nufotografuotas ir paskelbta apie tai, kad pamestinukė ieško namų.

Katytė pasirodė esanti tikras laimės kūdikis – žmonės ją priglausti panoro vos pamatę nuotrauką.

Įdomiausia tai, kad mažylę priglaudė ne kokia jautri ponia, o vyras – rimtas verslininkas. Ukmergiškis Jonas Šantaras pasakojo katytę įsimylėjęs, kai perskaitė laikraštyje jos gelbėjimo istoriją ir pamatė nuotrauką. Gyvūnėlis labai priminė neseniai iš jų namų be jokių pėdsakų dingusią augintinę. Vienu metu net pamanė, kad tai ji – toks pat mielas snukutis ir žvitrios akytės.

Nusprendė ieškoti, vykti, teirautis, bet feisbuke pamatė, kad katytė – jau „Klajūne“. Rytojaus dieną nuvyko į prieglaudą, užpildė ir pasirašė tokiais atvejais prieglaudos duodamus dokumentus ir ją parsivežė.

Belindos vardą prieglaudoje gavusi katytė akimirksniu užkariavo visų namiškių širdis. Dabar pratinasi tapti namų šeimininke.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų