Spausdinti šį puslapį

Girtuokliai miestui garbės nedaro

Ukmergiškė Aldona pasakojo apie mūsų miestui garbės nedarančias įstaigas – aludes.

Minėjo nuo ankstyvo ryto Vytauto gatvėje dirbančias „pijokėlių“ labai pamėgtas girdyklas, į kurias einama ne ko kito, o tik išgerti.

Mano, kad Vytauto gatvė pernelyg jau pagrindinė tokioms įstaigoms. Esą girtuokliai gadina Ukmergės veidą. Gal kur atokiau tokias aludes atidaryti. Ar labiau dėmesį atkreipti į neblaivių asmenų pasirodymą viešoje vietoje.

Nes esą dabar, jei dar šiek tiek stovi, šiek tiek paeina policijos patruliai nelabai į tokius slankiojančius asmenis kreipia dėmesį.

Aldona pastebi, kad neretai pagirių kamuojami vyriškiai į aludę ryte keliauja su šuneliais. Manyk – veda pasivaikščioti. Paskui tie šuneliai pakrūmes dergia, ilgai ten būna pamiršti.

O normaliems žmonėms nuo tokių Vytauto gatvės kaimynų koktu – mūsų skaitytojos manymu, baisu net ant suolo autobusų stotelėje prisėsti. Kaip  atsisėsi, kai greta girtuoklis kėpso.

„Ir miesto svečiams kaip atrodome? Juk priešais aludes – istoriniu vadinamas „meškų namas“. Čia neretai vedamos ir ekskursijos“, – mintimis dalinosi ukmergiškė.

Rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus priminė, kad leidimai prekiauti alkoholiu išduodami neterminuotai. Norint panaikinti tokį leidimą, turėtų būti užfiksuoti pažeidimai. Tačiau jų minėtose aludėse užfiksuota nebuvo. Policija į savivaldybę dėl šių įstaigų veiklos ar lankytojų nesikreipė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)