Spausdinti šį puslapį

Remontuojamas Vidaus ligų skyrius

Ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas ūkio reikalams Gintaras Gladkauskas pasakojo, kad remontas turėtų baigtis iki metų pabaigos. Gedimino Nemunaičio nuotr. Ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas ūkio reikalams Gintaras Gladkauskas pasakojo, kad remontas turėtų baigtis iki metų pabaigos. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės ligoninėje neseniai pradėtas dar vieno skyriaus kapitalinis remontas. Šiuo metu iš pagrindų remontuojamas ligoninės Vidaus ligų skyrius.

Ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas ūkio reikalams Gintaras Gladkauskas pasakojo, kad viešąjį konkursą šiems darbams atlikti laimėjo Ukmergės įmonė UAB „Baltukmės statyba“. Projekto vertė siekia 417 tūkst. eurų. Lėšas skyrė įstaigos steigėja – Ukmergės rajono savivaldybė ir pati gydymo įstaiga.

Pagal sutartį su rangovais darbus planuojama baigti po 4 mėnesių – iki metų pabaigos.

Vykdant rekonstrukciją ligoniai buvo iškelti į senąjį reanimacijos bei kitus skyrius. Kadangi vykstant remontui, žinoma, nebus apsieita be triukšmo ir dulkių, G. Gladkauskas prašo ligonių ir įstaigos darbuotojų supratingumo ir kantrybės. Juolab kad rezultatas – tikrai visų laukiamas ir reikalingas, nes skyrius remonto nematė ne vieną dešimtmetį.

Jam pasibaigus iš esmės pasikeis vaizdas ir koridoriuje, ir palatose, ir medikų kabinetuose, sanitariniuose mazguose bei kitose patalpose.

Skyriuje stacionariai gydomi pacientai, sergantys vidaus organų ligomis: endokrinologijos, kvėpavimo sistemos, virškinamojo trakto, širdies kraujagyslių ir onkologinėmis ligomis, sergantys mažakraujyste, sepsiu, esant neaiškios kilmės karščiavimui, apsinuodiję toksinėmis medžiagomis ir kt.
Per metus skyriuje išgydoma vidutiniškai apie 1100 ligonių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)