Spausdinti šį puslapį

Tarp socialinio darbo šviesulių – ir ukmergiškė

Už darbą su vaikais apdovanota socialinė darbuotoja Vilma Uselienė. Už darbą su vaikais apdovanota socialinė darbuotoja Vilma Uselienė.

Šiemet Socialinė apsaugos ir darbo ministerija trečią kartą organizavo geriausių Lietuvos socialinių darbuotojų rinkimus.

Nugalėtojų apdovanojimų ir nominuotųjų pagerbimo šventės metu socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė apdovanojimus, skiriamus už ypatingus nuopelnus socialinės apsaugos ir darbo srityje, įteikė šešiose kategorijose geriausiais pripažintiems socialiniams darbuotojams.

Šiame konkurse sulaukta beveik 70-ies kandidatūrų. Socialinius darbuotojus geriausiųjų rinkimams siūlė jų kolegos, artimieji, žmonės, sulaukiantys jų pagalbos.

Nominacijoje „Už darbą su vaikais“ kategorijoje buvo nominuota ir Ukmergės rajono Vidiškių seniūnijoje bei Vidiškių pagrindinėje mokykloje socialine darbuotoja dirbanti Vilma Uselienė.

Visiems nominuotiesiems įteiktos ministrės Algimantos Pabedinskienės padėkos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)