Liepsnos siautėjo penktame aukšte

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gesinant šį gaisrą ugniagesių kopėčių neprireikė – liepsnos numalšintos iš vidaus. Gedimino Nemunaičio nuotr. Gesinant šį gaisrą ugniagesių kopėčių neprireikė – liepsnos numalšintos iš vidaus.

Lapkričio 1-ąją Ukmergėje, Vilniaus gatvės 97 daugiabučio namo penktame aukšte, kilo gaisras.

Atviras, per balkoną besiveržiančias, liepsnas pamatę žmonės iškvietė ugniagesius. Į nelaimę šie atvyko su specialiomis kopėčiomis. Įtariant, kad viduje gali būti žmonių, kartu skubėjo ir greitosios medicininės pagalbos ekipažas.

Kol vieni ugniagesiai tiesė kopėčias, kiti į patalpą skubėjo patekti per buto duris. Jas atidariusi sutuoktinių pora nustebo, kai įvirto ugniagesiai su vandens žarnomis. Žmonės tikino kitame kambaryje su mažamečiu vaikeliu miegoję ir gaisro nė nepastebėję. Atviras liepsnas ugniagesiams labai greitai pavyko užgesinti, mat jos buvo apėmusios tik medinę nestiklinto balkono sienelę.

Nuo karščio sudužo kambario langas. Nuo ko kilo gaisras, tikslinama. Trijų kambarių butą vos prieš mėnesį išsinuomojusi pora dievagojosi, kad balkone niekas nerūkė.

Per praėjusią savaitę ugniagesiai gelbėtojai į nelaimes ir gaisrus mūsų rajone iš viso vyko 8 kartus.

Spalio 26 d. skubėjo į pagalbą kolegoms Molėtuose gesinti Balninkų miestelyje kilusio gaisro.

Spalio 28 d. Anykščių gatvėje prie 29 namo apdegė K. S. automobilis „Mitsubishi Mirage“. Įtariama, kad mašina buvo padegta.

Tą pačią dieną Vaitkuškio kaime Pabaisko seniūnijoje iš tvenkinio ištrauktas automobilis „Audi Q5“. Mašina buvo įriedėjusi į tvenkinį ir visai panirusi.

Spalio 30 d. Mateikiškių kaime Šešuolių seniūnijoje išdegė R. K. priklausančios pirties vidus.

Spalio 31 d. Valų kaime Žemaitkiemio seniūnijoje apdegė R. R. namo vidus. Ugnies židinys – prie krosnies sukrautos malkos. Tą pačią dieną Veprių miestelyje išdegė A. B. namo vidus. Pabaisko miestelyje tądien gaisras kilo V. A. pirtyje.

Daugiau nuotraukų iš įvykio vietos galite rasti mūsų facebook'e

Ukmergės naujienos

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų