Liepsnos apgadino namą

Sekmadienį vos tragedija nesibaigė gaisras Taujėnų seniūnijoje Užulėnio kaime, A. K. priklausančiame gyvenamajame name.

Šeimininkai sakė, kad tuo metu jų namie nebuvo, bet planavo grįžę antrame aukšte migdyti vaikus.

O gaisro židinys kaip tik ir buvo perdengime tarp pirmo ir antro aukštų, šalia kamino. Gaisro metu išdegė vonios patalpa, aprūko kambarys, apdegė perdengimas ir stogas. Dalį jo malšinant ugnį ugniagesiams teko nuardyti.

Ukmergės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje praėjusią savaitę iš viso gauti 5 pranešimai apie gaisrus ir nelaimes.

Gruodžio 12 d. Antakalnio gatvėje apdegė L. G. priklausantis automobilis „VW Golf“. Gaisras kilo dėl gedimo elektros instaliacijoje. Jis buvo numalšintas iki atvykstant ugniagesiams.

Gruodžio 13 d. reikėjo pagalbos greitosios medicininės pagalbos darbuotojams: iš buto Anykščių gatvės 35 name reikėjo išnešti ligonį.

Gruodžio 16 d. Žibučių gatvėje gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Gruodžio 17 d. gautas pranešimas, kad Kreivojoje gatvėje medinio namo viduje dega šiukšlės. Šis landyne paverstas namas prieš kurį laiką buvo gerokai apdegęs – pusė jo visiškai negyvenama. Tačiau panašu, kad šeimininkui tai nelabai rūpi. Šįkart jis pats degino šiukšles. 

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas sako, kad nuo didesnių nuostolių namą išgelbėjo tai, kad jo stogas dengtas skarda – ugnį tai sulaikė. Be to, apie nelaimę buvo laiku pranešta, tad dar didesnių nuostolių ar net aukų išvengta.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų