Spausdinti šį puslapį

Ant automobilio pasiguldė negyvą katiną

Žmonių bukaprotiškumui nėra jokių ribų – praėjusią savaitę Ukmergės gatvėmis važinėjo tamsios spalvos automobilis, ant kurio kapoto gulėjo negyvas katinas. 

Vasario 8 d. automobilis ir juo važinėjantys jaunuoliai buvo pastebėti apie 13 val. Maironio gatvėje. Kiek vėliau gyventojai policiją informavo, kad negyvas katinas paliktas Vytauto gatvėje.

Siekiant nustatyti, nuo ko jis nugaišo, gaišena buvo išgabenta į Nacionalinį maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutą.

Ukmergės rajono policijos komisariate pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str. dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad automobiliu BMW važinėjosi ir negyvą katiną ant jo kapoto vežiojo du 23-ejų ir 24-erių metų ukmergiškiai.

Dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo jiems gresia administracinė bauda nuo 30 iki 140 eurų. Gavus specialistų išvadas, bus sprendžiamas klausimas dėl galimybės pradėti ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 310 str. dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)