Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje buvo sumuštas taksistas

Šeštadienio vakarą Ukmergėje buvo sumuštas taksistas. Įmonės, kurioje dirba nukentėjęs vairuotojas, savininkas įsitikinęs, kad užpuolimas susijęs su taksi veikla, o smurtautojas – konkuruojančios taksi įmonės vadovo šeimos narys.

Individualios įmonės „Virgio taksi“ įkūrėjas Virgilijus Barzda pasakojo, kad įmonės vairuotojas nukentėjo aikštelėje prie IKI prekybos centro šeštadienį apie 21 valandą.

Į 54 metų V. V. vairuojamą taksi automobilį šioje aikštelėje įsėdo keleivis. Tuo metu prie automobilio prišoko ir į jį pro galines dureles įsiropštė vyras. Jis užsipuolė vairuotoją dėl vykdomos veiklos, plūdosi, o galiausiai į darbą paleido kumščius.

Užpultas taksistas spėjo išsikviesti pagalbą. Į įvykio vietą skubiai atvykę kiti taksi vairuotojai patys sulaikė mušeiką ir laikė jį, kol atvyks policijos pareigūnai ir greitoji pagalba. Policijos prireikė užpuolikui. Jis buvo nugabentas į komisariatą ir uždarytas į areštinę. Medikų pagalba suteikta nukentėjusiam taksi vairuotojui – prireikė net septynių siūlių sukabinti prakirstą vyro antakį.

„Virgio taksi“ savininkas V. Barzda pasakojo, kad intensyviai veiklą vykdyti Ukmergėje pradėjo palyginti neseniai – nuo praėjusių metų gruodžio. Įmonei priklauso devyni vienodai paženklinti miniveno tipo automobiliai. „Mūsų automobiliai geros būklės, tvarkingi, visada švarūs. Klientai greitai tai įvertino“, – pasakojo pašnekovas. Įsitikinęs, kad nusikaltimas susijęs su jų veikla – esą mėginta pagąsdinti, kad per sparčiai įsiterpė į užimtą rinką.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad taksi vairuotoją sumušęs 27 metų jaunuolis įvykio metu buvo neblaivus. Jis buvo uždarytas į areštinę, o kitą dieną paleistas.

Dėl įvykio ikiteisminis tyrimas nepradėtas. Vyras nubaustas administracine nuobauda. Jam skirta 30 eurų bauda.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)