Įbaugino ir sutuoktinę, ir vaikus

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Gegužės 18-osios vakarą Rečionių kaime su vaikais važiavusi 30-metė moteris buvo gerokai įbauginta savo įpykusio sutuoktinio.

Policijai moteris pasakojo, kad tą vakarą, apie 21 val., jos 31 metų sutuoktinis paskambinęs į mobilųjį telefoną grasino užmušti.

Maždaug po 20 minučių Vidiškių seniūnijoje Rečionių kaime moteriai važiuojant automobiliu „Audi A6“ ir trumpam sustojus, pro galinio vaizdo veidrodėlį pamatė, kad už jos sustojo ir kitas automobilis.

Iš mašinos išlipęs jos sutuoktinis, pripuolęs prie žmonos „Audi“, atidarė dureles, griebė moters mobilųjį telefoną ir pradėjo daužyti jį į mašinos stogą.

Policijai moteris aiškino labai išsigandusi, užsidariusi dureles ir išvažiavusi. Kartu su vairuotoja automobilyje buvo trys incidentą matę mažamečiai vaikai.

Ukmergės rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus terorizavimo.

Už tai gresia baudžiamoji atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų