Spausdinti šį puslapį

Po namus šmirinėja vagilės

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Penktadienį į redakciją paskambinusi Janina pasakojo apie Pašilėje po gyventojų namus šniukštinėjusias tamsaus gymio moteris.

Pašiliškė pasakojo, kaip akiplėšiškai viešnios pateko į namus. Sako pati buvusi lauke, vyras – pirmame namo aukšte. Jis nė nesuprato, kad į vidų užėjo svetimi.

Kai iš kiemo pusės Janina pradarė savo namų duris, pamatė iš antro aukšto laipteliais besileidžiančias dvi moteris.

Šeimininkė baisiai išsigando ir suriko, ko čia nekviestosioms reikia. Šios tuojau puolė teisintis, esą ieškančios kažkokio žmogaus – paminėjo pavardę. „Pasakiau, kad čia toks negyvena. Tai jos tuojau išpuolė pro duris“, – pasakojo mūsų skaitytoja.

Užlipusi į antrą aukštą ji tuoj ėmė tikrinti daiktus – ar niekas nedingę.

Rado spintoje iškilotus drabužius, perlenktą po jais gulėjusią nuotrauką. Akivaizdžiai ieškota pinigų, bet, laimei, nerasta.

Janina sakė tądien bendravusi net su keliais kaimynais. Žmonės sakė taip pat sulaukę nekviestų viešnių. Šios esą prašiusios aukoti. Nė vienas kaimynas nesiskundė, kad iš namų būtų kas nors dingę.

Pašiliškė ragino žmones būti atidesnius, rakinti namus, nes akivaizdu, kad tokių nekviestų viešnių tikslas yra vienintelis – apvogti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)