Spausdinti šį puslapį

Pirmininkas perrinktas dar vienai kadencijai

„Bočių“ bendrijos nariai neseniai rinkosi į Ukmergės kultūros centre vykusį ataskaitos ir rinkimų susirinkimą. Organizacijos pirmininkas Algimantas Kacevičius džiaugėsi, kad iš esančių 185 narių į jį atvyko 124, o tai – 67 procentai.

Susirinkime dalyvavo Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ vadovas, socialinių mokslų daktaras Petras Ruzgus, Pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės skyriaus pirmininkas Stanislovas Laurinavičius. Susirinkime pirmininkavo Vidmantas Juzėnas, sekretoriavo Aldona Vilkelienė.

Valdybos pirmininkas A. Kacevičius savo ataskaitoje nušvietė trejų metų darbą. Pasakojo, kad nariai aktyviai dalyvavo rajono šventėse, savo pačių renginiuose, išvykose su koncertinėmis programomis pas kitų rajonų bočius, vyko į ekskursijas.

Savo poziciją vienais ar kitais klausimais susirinkime išsakė valdybos nariai. LPS „Bočiai“ pirmininkas P. Ruzgus įvertino diskusijas kaip aktyvias ir įdomias. Plačiau apie sąjungos veiklą pirmininkas žadėjo atsiskaityti birželį vyksiančiame suvažiavime, į kurį bus pakviesti ir Ukmergės skyriaus nariai. Baigdamas kalbą pirmininkas pasveikino A. Kacevičių su jubiliejumi.

A. Kacevičius, atsiskaitęs už visos valdybos trejų metų darbą, buvo pasiūlytas ir išrinktas dar vienai trejų metų kadencijai.

Atnaujinta ir valdybos sudėtis. Į ją išrinktos naujos narės – Nijolė Uselienė ir Janina Žvikevičienė. Revizijos komisijai toliau vadovaus Emilija Auglienė.

Susirinkime koncertavo bendrijos mišrus choras „Bočiai“, vadovaujamas Zitos Kviklienės, koncertmeisterė Audra Bernadišienė.

Apie renginį informavo Aldona Vilkelienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)