Ukmergės bendruomenių naujienos

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė du Ukmergės gyventojus, turėjusius kontrabandinių cigarečių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai surado ir konfiskavo kontrabandinių cigarečių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai surado ir konfiskavo kontrabandinių cigarečių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai surado ir konfiskavo kontrabandines cigaretes, kurių muitinė vertė beveik 7 tūkst. eurų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai gegužės 18 d. sulaikė asmenį, turėjusį didelį kiekį cigarečių.

Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai skelbia apie tarptautinės operacijos, kurios metu smogta Lietuvos ir Norvegijos narkotikų prekeiviams, pabaigą. Norvegijos Karalystės Vestfold policijos apygardos pareigūnams bendradarbiaujant su MKT ir Europolo biuru, Lietuvoje ir Norvegijoje sulaikyti 25 asmenys, kaltinami metamfetamino kontrabanda ir prekyba.

Labdaros organizaciją „Maisto bankas“ šiandien pasiekė neįprastas krovinys - Iš Muitinės sandėlio čia pristatyta 39 tonos kavos. Tai – vogtos prekės, kurias operacijos metu rado ir sulaikė Lietuvos muitinės pareigūnai.

Praėjusios savaitės pabaigoje Šalčininkų kelio poste muitininkai užkirto kelią į šalį patekti pusės milijono eurų vertės cigarečių kontrabandai. Didžiulė kontrabandos siunta slėpta saulėgrąžų išspaudų krovinyje. Dėl įvykio Muitinės kriminalinė tarnyba atlieka ikiteisminį tyrimą.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų