Klebonas dovanojo „išgyvenimo rinkinį“

R. Laniauskas ir Š. Petrauskas. R. Laniauskas ir Š. Petrauskas.

Rajono policijos komisariate vyko susitikimas su Ukmergės dekanato parapijų dvasininkais. Jame diskutuota, kaip stiprinti dvasininkų ir policijos bendradarbiavimą.

Susitikime dalyvavo Ukmergės dekanas Vaidas Bartkus, Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Šarūnas Petrauskas, Pašilės šv. Barboros bažnyčios klebonas Rimantas Laniauskas, policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas, Viešosios policijos skyriaus viršininkas Aidas Dutkus, Prevencijos poskyrio pareigūnai.

Pasak policijos komisariato atstovės spaudai Astos Krogertienės, su dvasininkais Ukmergės pareigūnai bendradarbiauja jau ne vienerius metus.

Tačiau policijos komisariate keičiasi apylinkių inspektoriai, jiems priskiriamos aptarnauti teritorijos, o dekanate gyvenimas taip pat nestovi – vyksta dvasininkų rotacija, tad tokie susitikimai – labai reikalingi.

Dvasininkai pareigūnus ragino pažinti krašto bažnyčias, prisijungti į piligrimines keliones lankant šventas vietas. Patys žadėjo dalyvauti Ukmergės policijos komisariato rengiamoje kalėdinėje „Gerumo akcijoje“ ir kartu aplankyti socialinės rizikos šeimas.

Klebonas Š. Petrauskas kiek-vienam padovanojo „išgyvenimo rinkinį“ – šventą paveikslėlį, rožinį ir degtukus. „Žmogus turi suprasti, kad yra silpnas, menkas ir nuodėmingas, tačiau vien pasitikėjimas Dievu – jau garantuotas išganymas“, – gražia gaida susitikimą pabaigė klebonas.

Ukmergės naujienos

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų