Spausdinti šį puslapį

Niūri pastato siena nušvito

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Kauno g. 16A pastato viena siena neseniai neatpažįstamai pasikeitė. Ją išmargino ryškūs grafičių piešiniai.

Šios idėjos sumanytojai – jaunimo muzikos klubo „Rockmergė“ prezidentas Kasparas Ramonas ir savanoris iš Rumunijos. Jo grafičiai papuošė dviejų aukštų pastatą, kuriame įsikūręs klubas, kavinė „Rock Cafe“ bei kitos įstaigos.

Verslininkas Paulius Ramonas džiaugėsi, kad jo brolio Kasparo idėją palaikė ir įgyvendino profesionalus grafičių meistras. Rumunijoje gyvenantis Alexandru Cretu į Ukmergę atvyko kaip „Skautų slėnio“ savanoris.

P. Ramonas džiaugiasi, kad nors ir nelabai lengvai, su rajono architektais pavyko suderinti šios sienos atnaujinimo sumanymą. Jų pačių įmonė nupirko mėlynų dažų visai sienai nudažyti, o pačius grafičius piešė ir dažų jiems pirko Alexandru. Tai jo dovana. Grafičių meistras pasirinko nupiešti vilko atvaizdą.

Dailininko darbui reikalingą bokštelį paskolino Ukmergės technologijų ir verslo mokykla.

P. Ramonas mano, kad šauni idėja su kaupu pasiteisino. Žmonės šypsosi. Piešinys jiems sukelia teigiamų emocijų. O tai ir yra svarbiausia.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)