Automobilių nuoma - išeitis daug keliaujantiems ir ieškantiems komforto

Automobilių nuoma - išeitis daug keliaujantiems ir ieškantiems komforto Automobilių nuoma - išeitis daug keliaujantiems ir ieškantiems komforto

Nedažnai tenka susidurti su pastabomis apie Lietuvoje vyraujančią taksi madą - jei įlipi oro uoste, tai pasiruošk sumokėti nemažą sumą. Užsieniečiai dažnai ir nesusimąsto, kad pareikalauta suma - neadekvati.

Tik vėliau galima išgirsti nuomonių, kad mokėjo nemažai, o važiavo prirūkytame ir netvarkingame automobilyje. Tokia situacija negerina mūsų įvaizdžio.

Su tokiomis situacijomis susiduria ir lietuviai, kurių, pavyzdžiui, lėktuvas nusileidžia Vilniuje, o gyvenate ar kitas skrydis laukia Kaune. Arba, pati paprasčiausia situacija, turite kelias dienas, kurių metu ketinate nemažai važinėti ir galbūt net pakeliauti. Taksi paslaugos, kai jos kokybiškos, žinoma, būtų vienas iš variantų. Bet ar nebūtų patogiau turėti automobilį, kuris jus nuvežtų ten, kur reikia ir kada norite jūs, nepriklausomai nuo keleivių srauto?

Norintiems būti savo pačių vairuotojais ir visas vietas pasiekti greičiau be taksi pagalbos, išeitis yra automobilių nuoma. Ši paslauga, teikiama ne tik privačiuose salonuose, nutolusiuose nuo strateginių obejektų, bet ir oro uostose, šitaip užtikrinant keliaujančių žmonių komfortą. Pasirinkę nuomos paslaugas žmonės žino, kad gaus kokybišką servisą - patogų, išvaizdų, techniškai tvarkingą ir prižiūrėtą automobilį,  kuriuo keliaujant nekils problemų. Ir, žinoma, iš jo išlipus ant drabužių neliks rūkalų kvapo, kas pasitaiko keliaujant taksi nuo oro uosto.

Nuo automobilių nuomos dažnai atbaido nežinojimas. Tarkime, lėktuvui nusileidus Vilniuje reikia persikelti į Kauną. Todėl renkamasi kelionė taksi, o vėliau viešuoju transportu. Tačiau patikimos ir savo klientus gerbiančios įmonės, kurios turi keletą filialų, gali pasiūlyti išeitį. Štai, pavyzdžiui, Remigijus teigia: „Niekada nesusimąstydavau apie tai, kad galima auto nuoma Vilniaus oro uoste. Tereikėjo šiek tiek pasidomėt“ (kalba netaisyta). Išties, keletą filialių turinčios įmonės automobilius priima nepriklausomai nuo to, kuriame mieste jį išsinuomavote.

Pavyzdžiui, tradicinė situacija. Išsinuomavus automobilį Vilniaus oro uoste ir grįžę namo į Kauną viskas, ko reikia - nuvykti į Kauno oro uostą. Tos pačios įmonės filialas, siūlantis auto nuomą Kauno oro uoste, priims automobilį, kurį pasiėmėte Vilniuje. Šios paslaugos siūlomos tam, kad klientas patirtų dar didesnį vairavimo malonumą. Nes komfortas ir galimybė jaustis laisvu yra tai, kas skatina dar ir dar kartą naudotis jau išbandyta paslauga.

Laisvė ir komfortas dabar tampa dažna siekiamybe tarp įvairias paslaugas teikiančių įmonių. Kaip teigia jų atstovai - nei vienas klientas nesikreips antrą kartą, jei gaudamas paslaugas už kurias moka, jis jausis suvaržytas, nepatogiai. Tokiu atveju, kad ir koks geras būtų paslaugų servisas, klientas nepajus pasitenkinimo ir jo išlaidos jam pasirodys neadekvačios, visiškai nesvarbu ar tai būtų 10 ar 100 eurų.

Ypatingai apie galimybę naudotis paslaugomis keliuose miestuose privalo mąstyti tie, kurių verslas susijęs su mobilumu, greitumu ir komfortu. Būtent  todėl pasirašę automobilio nuomos sutartį Vilniuje, ją užbaigti galite Kaune - strategiškai patogioje ir svarbioje vietoje - oro uoste. Tai aktualu ne tik Lietuvos gyventojams, bet ir jų pačių verslams. Nes tik išbandę šias paslaugas jie gali jas rekomenduoti savo verslo partneriams ar tiesiog svečiams - nes ne visada gali pasitikti atvykstančius ir nelinkėtum jiems naudotis pasenusio taksi paslaugomis.

Todėl svarbiausias patarimas - nebijokite išbandyti naujovių, ieškant patogumo. Galbūt viskas jau sugalvota ir pateikta, tik jūs to nežinote? Domėkitės ir išbandykite. Tuo šiuolaikinis verslas ir yra patrauklus - visi suinteresuoti kliento komfortu. Tai lemia, kad būtent jūs, kaip klientas, turite daugiau teisių ir daugiau galimybių pajausti laisvę ir pasitenkinimą gyvenimu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų