Kada žmonės renkasi gėlių pristatymo paslaugas?

Kada žmonės renkasi gėlių pristatymo paslaugas? Kada žmonės renkasi gėlių pristatymo paslaugas?

Gėlių pristatymas Vilniuje – vis labiau populiarėjanti paslauga, kurią renkasi daugelis sostinės gyventojų. Pastaruoju metu tikrai įprasta, kad gėlės būtų užsakomos internetu, o įteikiamos tų įmonių darbuotojų. Vis dėlto, kyla klausimas, kodėl žmonės renkasi šią paslaugą, jeigu gali gėles nupirkti ir įteikti patys?

Priežastys, kodėl žmonės renkasi gėlių pristatymą

Kiekvienas žmogus dėl skirtingų priežasčių renkasi gėlių pristatymą. Tad, kokios tos priežastys?

  1. Gėlių pristatymas Vilniuje – labai patogi paslauga tiems, kurie nori nustebinti savo antrąją pusę. Pavyzdžiui, į ofisą gėles atnešęs kurjeris išlaikys paslaptį, nuo ko jos, bent kelias sekundes, per kurias kiekviena įmonėje dirbanti mergina susižavės tokia staigmena. Ir tik pagalvokite, kaip nustebs ta, kuriai jos bus įteiktos.
  2. Šią paslaugą renkasi tie, kurie nori pasveikinti brangų žmogų gimtadienio, išleistuvių ar vestuvių proga, tačiau negali padaryti to patys, nes yra ne Lietuvoje. Gėlės užsakomos ir internetu, todėl tai itin patogu tiems, kurie negali dalyvauti šventėje, tačiau nori ją tinkamai pažymėti.
  3. Gėlių pristatymą renkasi ir tie, kurie nori sutaupyti laiko. Ši paslauga itin populiari todėl, kad gėlės užsakomos tiesiog iš namų, internetu, tiesiogiai sumokant jas siunčiančiai įmonei.
  4. Gėles žmonės perka internetu dar ir todėl, kad gali pasirinkti iš plataus gėlių asortimento ir žinoti, kad siunčiamos gėlės bus kokybiškos, gražios, nenuvytusios. Juk pripažinkime, tikrai dažnai galima išvystyti gėlių parduotuvėse negražias gėles, jau nuvytusias puokštes ir deja, neretai tenka tokias pirkti, nes aplinkui daugiau nėra jokių gėlių parduotuvių.
  5. Renkantis gėlių pristatymą, galima internetu tartis ir su profesionaliais floristais, kurie pasiūlo gražiausius gėlių derinius, surenka kompoziciją, kuri atrodo įdomiai, originaliai ir išties įspūdingai. Tokios puokštės tikrai nustebina jas gavusį žmogų.

Pastaruoju metu labai populiaru yra dovanoti žmonėms gėles kibirėliuose – tokios kompozicijos išlieka ilgą laiką ir kiekvieną dieną mielai primena apie save skleisdamos nuostabų aromatą. Geriausia yra tai, kad tokios kompozicijos stovi net keletą savaičių, o kiekvienas, pasirinkęs gėlių pristatymą Vilniuje, dar gali prie tokios gėlių dėžutės, pasitaręs su jas parduodančiais žmonėmis, parinkti ir balioną ar saldainių dėžutę.

Tikrai ne visais gyvenimo atvejais įmanoma pačiam įteikti gėlių puokštę, todėl labai gerai, kai tokią paslaugą galima tiesiog nusipirkti ir pralinksminti mylimą žmogų, net ir nebūnant su juo. Toks dėmesio parodymas įsimenamas ilgą laiką, todėl būkite tikri, atgarsiai apie gėlių pristatymą yra tik patys geriausi.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)

Komentarai  

0 # Marijus 2017-07-19 15:40
Pasirodo ne tik paprastoms siuntoms kurjeriai naudingi, o gali nustebinti ir panelę. Ačiū už straipsnį, reiks manau kažkada savąją nustebinti. :-*
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Vita 2019-04-09 11:58
Manau gėlių pristatymo paslauga populiarėja. Asmeniškai esu pasinaudojusi ne kartą ir nustebinusi artimą žmogų, gyvenantį kitoje Lietuvos pusėje. Ir tikrai gėlių puokštės dėžutėse išsilaiko stebėtinai ilgai, tad visad renkuosi būtent šį variantą. O staigmena, kuomet pristatęs asmuo nepasako nuo ko, yra tokia intriguojanti
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų