Šilumos siurbliai oras-vanduo: geresnio gyvenimo link

Šilumos siurbliai oras-vanduo. Delfi.lt nuotr. Šilumos siurbliai oras-vanduo. Delfi.lt nuotr.

Skirtingi šilumos siurbliai veikia skirtingai ir tuo pačiu atlieka kiek kitokias funkcijas. Labai svarbu palyginti kuo daugiau variantų, kad paieškos būtų sistemingos. Šilumos siurbliai oras-vanduo yra itin mėgstamas lietuvių pasirinkimas. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad šie siurbliai veikia labai pigiai ir tuo pačiu atlieka labai kokybiškas funkcijas. Nuostabu, kad ir patys siurbliai kainuoja gana pigiai, o tarnauja labai ilgai.

Šilumos siurbliai oras-vanduo - geriausias pasirinkimas. Jį verta rinktis, kadangi:

  1. Didelis pliusas yra tai, kad šilumos siurblys gali būti integruojamas į jau įprastą šildymo sistemą, kuri buvo anksčiau įkomponuota Jūsų namuose. Taip pat ji puikiai tinka tiek vandens šildymo sistemoje, tiek stengiantis apšildyti visus namus.
  2. Vasaros metu, kai šildymas nėra reikalingas, ši sistema gali išgauti didelį kiekį karšto vandens labai minimaliomis sąnaudomis. Taigi, tai yra gana pigus pasirinkimas.
  3. Ši sistema labai puikiai tinka tiek prie radiatorių, tiek prie grindų šildymo sistemos.
  4. Visi norime sutaupyti, o kadangi ši šildymo sistema veikia labai ekonomiškai - sutaupyti bus paprasta ir greita.
  5. Didelis pliusas, kad ši sistema yra ekologiškas pasirinkimas. Kadangi ji visiškai neišskiria į orą CO2. Jeigu Jums rūpi aplinka, kurioje gyvenate - rinkitės šį variantą.
  6. Jeigu nemėgstate netvarkos - šis pasirinkimas yra Jūsų rankose. Pamirškite nemalonius pelenus bei purvą, kuris kyla nuo pečiaus.
  7. Išvengsite išlaidų, kurios yra skirtos tinkamiausios vietos komponavimui.
  8. Tai yra kompaktiškas pasirinkimas, kuris puikiai tinka bet kokiuose namuose. Tam nereikia jokios atskiros patalpos.
  9. Šis prietaisas yra ilgaamžis.
  10. Šilumos siurbliai oras-vanduo yra beveik jokios priežiūros nereikalaujantis prietaisas. Kartą įsigijus ir tinkamai sumontavus nereikės rūpintis veikimo mechanizmu.

Tačiau net ir pati oras-vanduo sistema yra labai įvairiapusė ir kiekvienas asmuo pagal savo poreikius gali atrasti labiausia tinkamą. Jeigu tai pats pirmasis Jūsų tokio tipo pirkinys ir nežinote, kuris labiausiai tinka - rekomenduojame pasitarti su specialistais, kurie gali patarti, kokia įranga Jums labiausiai tinka.

Ieškodami įrangos palyginkite kelis esminius kriterijus:

  • Nuspręskite, kokio dydžio investiciją galite skirti įrangai.
  • Įvertinkite, kokio galingumo technika Jums yra reikalinga.
  • Būtinai apskaičiuokite ir ekologiškumo aspektą. Verta investuoti daugiau, kad vėliau viskas kainuotų pigiau.
  • Susipažinkite su gamintojais.
  • Perskaitykite internete atsiliepimus, kurie Jums gali padėti susidaryti nuomonę apie gaunamą produkciją.

Šilumos siurblys iš specdarbai.lt - inovatyvus ir patogus pasirinkimas visiems, kurie nori gyventi komfortabiliai ir nesukti galvos dėl smulkmenų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Daikin 2017-07-14 22:58
Pritariu straipsnio autoriui. Galiu patvirtinti, kad šilumos siurblys oras- vanduo yra labai patogus įrenginys namo šildymui ir karšto vandens paruošimui. Namie turiu įrengtą japonų"Daikin" firmos siurblį, kuris veikia efektyviai ir labai ekonomiškai. Siurblio darbą valdo kompiuteris. Nereikia jokių malkų, anglių. Patikėkit, fantastika.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # oras vanduo šilumos 2017-11-15 15:57
Mes šiuo metu turime dujų katilą, kuriuo apšildome visus namus. Įdomu ar galima pakeisti šią šildymo sistemą, kur yra oras vanduo šilumos siurblia?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # aomefowagoma 2019-12-15 09:13
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/where-is-xena/ Amoxicillin 500mg Capsules sub.rpao.ukzinios.lt.tya.ev http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # egeqogexu 2019-12-15 09:48
Amoxicillin On Line: http://mewkid.net/where-is-xena/ Buy Amoxicillin wui.hokb.ukzinios.lt.ink.gd http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # iwuehzopazu 2019-12-15 10:21
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/where-is-xena/ Amoxicillin 500mg Dosage bcb.ewpo.ukzinios.lt.wbr.zx http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # oiqilelewaeco 2019-12-15 10:55
Buy Amoxicillin: http://mewkid.net/where-is-xena/ Amoxicillin Online ltq.lqjo.ukzinios.lt.ldg.ir http://mewkid.net/where-is-xena/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Oras Oras 2023-10-20 18:03
iš ties puikus šildymo būdas, taip pat gerai šildo kondicionieriai
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų