Skelbia konkursą į laisvas darbo vietas

Gedimino Nemunaičio nuotr. Laisvi etatai atsirado rajono savivaldybės administracijoje vykdant jos reorganizaciją. Gedimino Nemunaičio nuotr. Laisvi etatai atsirado rajono savivaldybės administracijoje vykdant jos reorganizaciją.

Kovo pradžioje Valstybės tarnybos departamentas paskelbė apie konkursus į valstybės tarnautojų pareigas Ukmergės rajono savivaldybės administracijoje.

Laisvi etatai atsirado rajono savivaldybės administracijoje vykdant jos reorganizaciją. Pertvarka palietė beveik visus 16 savivaldybės administracijoje esančių skyrių. Beveik nepakitę liko tik keli.

Kovo pirmosiomis dienomis Valstybės tarnybos departamento tinklapyje buvo  paskelbti konkursai Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto (karjeros valstybės tarnautojo), Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausiojo specialisto (karjeros valstybės tarnautojo) pareigoms užimti.

Šią savaitę paskelbtas dar vienas konkursas – Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto (karjeros valstybės tarnautojo)  bei Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo (karjeros valstybės tarnautojo) pareigoms užimti.

Valstybės tarnybos departamentui pateikta informacija apie skelbiamus konkursus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyriausiojo specialisto bei Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus Personalo ir dokumentų valdymo poskyrio vedėjo, Architektūros ir urbanistikos skyriaus dviejų specialistų bei jaunimo reikalų koordinatoriaus pareigoms užimti.

Pasak Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėjos Zinos Kurmelienės, pagal galiojančią tvarką departamentas pateiktus dokumentus tikrinti gali 7 darbo dienas.

Pirmosios pretendentų atrankos turėtų įvykti balandžio pradžioje.

Vedėjos teigimu, jau sulaukta šešių pretendentų dokumentų. Keturi iš jų –  į Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo ir du – į Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto vietas.

Paskelbus konkursus laisvoms vietoms tikėtina, kad jos bus užimtos per mėnesį ar pusantro.

Ukmergės naujienos

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # TT 2016-03-15 00:02
Na bet ten informatikui kokie reikalavimai, informatikui iš Ukmergės ten be prošvaičių.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # d 2016-03-15 11:30
Cituojamas TT:
Na bet ten informatikui kokie reikalavimai, informatikui iš Ukmergės ten be prošvaičių.

Ten reikalavimai ne informatikui, o viešųjų ryšių specialistui.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # ddr 2016-03-25 13:42
O kada bus paskelbtas konkursas Deltuvos seniūno pareigoms užimti? O gal čia bus "susitarimo" būdu paskirtas?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų