Spausdinti šį puslapį

L. Graužinienė paskelbė apsigalvojusi

Loreta Graužinienė Loreta Graužinienė

Ukmergiškė Loreta Graužinienė praėjusią savaitę paskelbė sieksianti Seimo nario mandato vienmandatėje Anykščių–Panevėžio rinkimų apygardoje, kur rinkimai vyks šių metų balandį.

Ši vieta Seime atsilaisvino, posto atsisakius į skandalą įsisukusiai politikos naujokei Gretai Kildišienei.

L. Graužinienės pavardė Vyriausiosios rinkimų komisijos tinklapyje skelbiama tarp kitų pretendentų į kandidatus Seimo rinkimuose. Ji rinkimuose dalyvautų kaip savarankiška kandidatė.

Tačiau savaitgalį L. Graužinienė paskelbė persigalvojusi ir rinkimuose nebedalyvausianti.

Savo feisbuko paskyroje parašė tokią žinią: „Noriu padėkoti visiems, kurie praėjusią savaitę taip aktyviai sudalyvavote visuomenės tolerancijos testo vertinime. Vieša informacija bus naudinga tolesniems tyrimams. Galiu nuraminti visus, kad Loreta Graužinienė tiesiogiai daugiau nedalyvaus politikoje ir nedalyvaus rinkimuose į LR Seimą Anykščių ir Panevėžio apygardoje. Kandidatams linkiu tolerantiškos rinkiminės kovos.“

L. Graužinienė Seime dirbo tris kadencijas, tačiau po nesėkmingų rinkimų buvo viešai pareiškusi iš politikos pasitraukianti. Buvusi parlamentarė įkūrė audito įmonę „Loraudita“.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)