Triratukas

Ukmergės politikos naujienos

Daiva ZIMBLIENĖ Rajono savivaldybės atstovė spaudai
Šeštadienį Ukmergės rajono savivaldybės administracija kvietė ukmergiškius į kasmetinę pavasarinę  talką „Darom 2024“, ragindama tvarkyti ne tik savo aplinką, bet ir bendro naudojimo teritorijas.
Rajono savivaldybės tarybai teikiamas siūlymas suteikti Ukmergės rajono Garbės piliečio vardą Vytautui Tutliui už nuopelnus Lietuvos moterų futbolui, socialinės atsakomybės principų diegimą futbole, Lietuvos ir Ukmergės vardo garsinimą.
Ukmergiškiams balsuojant už bendruomenės iniciatyvų projektų idėjas nugalėjo projektas, kuriuo pasiūlyta mieste įkurti „Rojaus sodą“.
Šis šildymo sezonas prasidėjo pastebimu UAB „Ukmergės šiluma“ tiekiamos šilumos energijos kainos sumažėjimu, ši tendencija išliko visą laikotarpį. Praeito, 2022–2023 m., šildymo sezono vidutinė šilumos kaina Ukmergėje buvo 12,40 ct/kWh (be PVM), o šį, 2023–2024 m., šildymo sezoną – 7,49 ct/kWh (be PVM), t. y. 40 proc. žemesnė.
Šių metų sausio mėnuo buvo šaltesnis nei neįprastai.
Nuo spalio 16 dienos, Ukmergės rajone pradėtas šildymo sezonas.
Orams vėstant pasidomėjome apie pasirengimą artėjančiam šildymo sezonui Ukmergėje.
Seimas grąžino iki 2020 m. birželio galiojusią tvarką, kai, skiriant gyventojams šildymo ir vandens šildymo išlaidų kompensacijas ar socialinę pašalpą, vertinamas gyventojų nuosavybės teise turimas turtas.
Bendrovė „Ukmergės šiluma“ šiemet mini 50-mečio sukaktį. Jubiliejus buvo paminėtas praėjusią savaitę Krikštėnų dvare surengtoje šventėje.
Lietuva šiemet ruošiasi trejiems rinkimams ir vienam referendumui. Tačiau dabar sudaromoms apygardų ir apylinkių rinkimų komisijoms teks dirbti ne visuose iš jų.   Skaistė VASILIAUSKAITĖ-DANČENKOVIENĖ   Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) atstovė spaudai Indrė Ramanavičienė sakė, kad sudarytos apygardų, kurių šalyje yra 60, ir šiuo metu sudaromos apylinkių komisijos darbuosis gegužės 12 dieną vyksiančiuose Respublikos Prezidento rinkimuose ir tą pačią...
Ukmergės centre, Kauno gatvėje, atidaryti Seimo narių Algirdo Stončaičio ir Lino Kukuraičio biurai.
Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) patvirtino gegužės 12 d. vyksiančių Respublikos Prezidento rinkimų savivaldybių rinkimų komisijų sudėtis.
Pasiruošimas gegužės 12-ąją vyksiantiems Prezidento rinkimams vyksta visu pajėgumu.
Ruošdamasi kitų metų Seimo rinkimams, Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) sudarė 71-ą vienmandatę Seimo rinkimų apygardą ir lapkričio 30 d. vykusiame posėdyje patvirtino jų ribas. 
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Ukmergės skyrius turi naują vadovą.

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų