Savivaldybėje – nauji darbuotojai

Ukmergės savivaldybė. Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergės savivaldybė. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Rajono savivaldybėje po restruktūrizacijos baigta formuoti nauja darbuotojų komanda.

Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyriausiaja specialiste nuo liepos 18-osios pradėjo dirbti Rasa Šepetienė.

Konkursą į valstybės tarnautojo vietą laimėjusi darbuota yra įgijusi statybos inžinierės išsilavinimą  Vilniaus Gedimino technikos universitete, paskutinė jos darbovietė – UAB „Ukmergės keliai“

Nuo liepos 26 d. dirbti pradeda Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Česnaitis. Rajono tarybos nario bendrapavardis ir bendravardis yra jo sūnus.

A. Stulginskio universitete jis yra baigęs ekologijos magistro studijas. Paskutinė darbovietė – UAB „Ukmergės vandenys“.

Kaip informavo rajono savivaldybės Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Zina Kurmelienė, pradėjus savivaldybės restruktūrizaciją šiais metais iš viso buvo skelbta 10 konkursų į laisvas savivaldybės administracijos vietas ir dar du konkursai laisvoms darbo vietoms užimti kaimų seniūnijose.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Sūnus 2016-08-20 21:27
"Rajono tarybos nario bendravardis ir bendrapavardis yra jo sūnus". Pagal šį sakinį išeina, kad tarybos narys yra naujojo specialisto sūnus. O juk paprasčiau ir teisingai turi skambėti "naujasis specialistas ir bendravardžio tarybos nario sūnus"
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų