Kazys Grybauskas Kazys Grybauskas

Savivaldybės įmonė UAB Ukmergės autobusų parkas turi naują kolektyvo narį. Čia šią savaitę pradėjo dirbti su Seimo nario pareigomis ką tik atsisveikinęs Kazys Grybauskas.

Buvęs parlamentaras socialdemokratas K. Grybauskas įmonėje dirba nuo antradienio. Jis tapo direktoriaus pavaduotoju. Šios pareigos jam atiteko, pavaduotojo kėdę palikus į Seimą išrinktam Juozui Varžgaliui, Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Ukmergės rajono skyriaus pirmininkui.

Autobusų parke J. Varžgalys buvo pradėjęs dirbti vos prieš metus – pernai lapkritį, įmonėje sukūrus nau­ją – di­rek­to­riaus pa­va­duo­to­jo – pa­rei­gy­bę.

Įmonės direktorius Alfonsas Prabišas patvirtino naują pavaduotoją oficialiai turintis nuo antradienio. Tačiau permainų, besikeičiant kolegoms, teigia nesureikšminantis. „Žmonės pas mus keičiasi. Vieną dieną išeina, kitą – ateina nauji... O pavaduotojas yra pavaduotojas, jį reikia turėti“, – atvirauti apie pokyčius nebuvo linkęs šiuo metu 65-ių darbuotojų kolektyvui vadovaujantis direktorius.

Sako, jog naujojo kolegos rūpestis nebus vien tik sparčiai kylančios autobusų stoties statybos: „Matysim, kurias sritis jis dar kuruos. Gal kažkas ir keisis pavaduotojo pareigose.“

Tuo metu vertinti, ar sklandžiai vyksta pačios statybos, taip pat neapsiima. „Jų eiga priklauso nuo daugelio dalykų, daugiausia – nuo oro sąlygų. Vasarą tokių darbų baigtį būtų galima lengviau prognozuoti. Iš principo dabar oras jau draustų, pavyzdžiui, asfaltavimo darbus, nors jiems dar ir nėra galimybės, nes plonas asfalto sluoksnis dėtųsi“, – kalbėjo A. Prabišas.

„Tačiau statyba neturėtų sustoti. Bent iš rangovų tokių pranešimų neturim“, – teigė jis.

Pridūrė, kad jau pradedami ir „darbai po stogu“: bus tiesiami vamzdynai, ruošiantis pradėti rengti kanalizaciją, šildymo sistemą. Pagal projektą, anot pašnekovo, statybininkai turėtų darbuotis iki balandžio 1 dienos.

„Ukmergės žiniose“ jau rašėme, kad rugpjūtį pradėta statyti nauja moderni Ukmergės autobusų stotis bus dviejų aukštų, 420 kvadratinių metrų. Pirmame naujojo pastato aukšte bus keleivių laukimo salė, dispečerinė, vairuotojų kambariai. Antrame aukšte įsikurs administracija.

Rugsėjį stoties pamatuose buvo įkasta statybų pradžią simbolizuojanti kapsulė su laišku ateities kartoms. A. Prabišo teigimu, stoties statybų darbai finansuojami pačios jų bendrovės lėšomis. Tam, anot jo, skirta apie 845 000 Eur.

Šalia taip pat kyla „Lidl“ parduotuvė su 1 400 kv. m prekybos sale ir 150 vietų automobilių stovėjimo aikštele. Tačiau duris ukmergiškiams kitais metais atversiančios jos atstovai nori išlikti paslaptingi ir konkrečiau apie parduotuvės atidarymo datą nekalba.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų