Ukmergėje – Lietuvos 10-ies šokių čempionatas

Sausio 28–29 d. Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje vyks 2017-ųjų metų Lietuvos 10-ies šokių čempionatas ir pirmenybės. Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) organizuojamose varžybose dėl geriausiųjų šalies šokėjų titulo varžysis įvairaus amžiaus ir įvairių grupių šokėjų poros.

Šeštadienį pirmoje varžybų dalyje vyks vaikų ir Solo Latino grupių varžybos, o antroje ir trečioje dalyse pasirodys stipriausieji visų amžiaus grupių šokėjai. 10-ies šokių programos čempionatuose jie kovos dėl galimybės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos čempionatuose bei Taurės varžybose. Sekmadienį šokėjai varžysis jaunučių, jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų grupių pirmenybėse, o vakarinėje dalyje įvyks ir jaunimo iki 21 m. 10-ies šokių grupės čempionatas.

Čempionate dalyvaus geriausios Lietuvos šokėjų poros, praėjusiais metais demonstravusios puikius rezultatus tarptautinėse varžybose. Jaunimo grupėje pasirodys praėjusiųjų metų jaunių II grupės Lietuvos čempionai ir 10-ies bei standartinių šokių pasaulio čempionatų prizininkai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“).

Suaugusiųjų grupėje varžysis daugkartiniai Lietuvos 10-ies šokių čempionai, Europos Taurės varžybų finalininkai bei Europos Sąjungos čempionato prizininkai, WDSF 10-ies šokių grupės reitingo vicečempionai Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno „Rolo“ – „Sūkurys“) bei praėjusių metų jaunimo 10-ies šokių grupės pasaulio ir Europos čempionatų finalininkai Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Sūkurys“).

10-ies šokių varžybose šokėjai atlieka ir standartinius, ir Lotynų Amerikos šokius, o varžybų rezultatai skaičiuojami bendrai sumuojant abiejų programų vertinimus. Pasirodymas šios programos varžybose reikalauja didelės šokėjų ištvermės, nes viename ture šokėjai turi atlikti net 10 šokių.

Renginio programa

Šeštadienis:

10.30 val.  I dalis – vaikų ir Solo Latino grupių varžybos;

15 val. II dalis – jaunučių ir jaunių I grupių čempionatai;

18 val. III dalis – jaunių II, jaunimo ir suaugusiųjų grupių čempionatai.

Sekmadienis

10 val.  I dalis – jaunučių, jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų grupių pirmenybės;

15 val. II dalis – jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų grupių pirmenybės;

19 val. III dalis – jaunučių, jaunių grupių pirmenybės ir jaunimo iki 21 m. čempionatas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

0 # imawicobenoy 2019-08-17 21:35
Buy Amoxicillin Online: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Amoxicillin faa.sxxh.ukzinios.lt.pia.qp http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # agideducag 2019-08-17 21:42
Amoxicillin: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Amoxicillin pkv.umcv.ukzinios.lt.lrb.es http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų