Mokytojams – sveikinimai, padėkos ir koncertas

Šventės akimirka. Autoriaus nuotr. Šventės akimirka. Autoriaus nuotr.

Tarptautinę mokytojų dieną kasmet mokytojai renkasi į savo šventę, kurioje sakomi sveikinimai ir pagerbiami geriausi mokytojai. Pilnoje Kultūros centro salėje Ukmergės mokytojus pasitiko Jono Basanavičiaus gimnazistai. Jų organizuotas renginys prasidėjo šokiu ir daina, aidėjo gimnazistų skaitomos rajono mokytojų  poetų eilės.

Mokytojus sveikino rajono meras Rolandas Janickas, Seimo narys Juozas Varžgalys, savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Dalė Steponavičienė.

Renginio vedėjai Gabrielė ir Arnas į sceną kvietė švietimo ir mokslo ministrės, rajono mero padėkos raštais apdovanotus mokytojus. Savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos padėkas mokytojams mokyklų vadovai įteikė mokyklose. Ministrės raštais apdovanoti 10, mero raštais – 13, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos raštais – 22 mokytojai.

Taujėnų gimnazijos fizikos ir informacinių technologijų mokytoja Diana Žeruolienė apdovanota Mero padėkos ženklu.

Apdovanojimas skirtas ir Dukstynos pagrindinei mokyklai, šiais metais švenčiančiai 40-ies metų jubiliejų. Ta proga savivaldybės tarybos sprendimu įsteigtas proginis apdovanojimas –10 tūks. eurų, skirtų įkurti išmaniąją klasę.

Renginio kulminacija tapo geriausių mokytojų apdovanojimai. Jiems įteikti padėkos raštai ir premijos, kurios rajono tarybos sprendimu nuo 355 Eur padidintos iki 600 Eur.

Tris geriausius mokytojus pristatė mokiniai.

Siesikų gimnazijos anglų kalbos vyresnioji mokytoja Violeta Grigaliūnienė čia dirba nuo 2000-ųjų. Yra apdovanota  Ukmergės rajono savivaldybės mero padėka, pernai – tarptautinės organizacijos „Kings“ padėka už betarpišką bendradarbiavimą ugdant naują kartą.

Mokytoja yra atsakinga už gimnazijos bendradarbiavimą su užsienio partneriais ir tarptautinių projektų vykdymą.

Organizavo gimnazijos komandų keliones į 5 užsienio šalis ir projekto šalių susitikimą Siesikuose. Kartu su užsienio šalių partneriais rengia „Erasmus+“ tarptautinio bendradarbiavimo projektus.

Antano Smetonos gimnazijos biologijos mokytoja Elvyra Kriaučiūnienė gimnazijoje dirba nuo 1995 metų.

Nuo 2013 metų ji – tarptautinio projekto „Mažiau šiukšlių“ koordinatorė gimnazijoje. Įtraukia mokinius į atliekų rūšiavimo veiklas ir dalinasi patirtimi internetinėje svetainėje su kitų ES šalių mokyklomis. Šios veiklos dėka gimnazija kasmet gauna po 500 JAV dolerių veiklos organizacinėms išlaidoms. E. Kriaučiūnienė nuo 2015 metų yra valstybinio biologijos brandos egzamino vertinimo komisijos narė. Gimnazijoje ji inicijavo aplinkosauginį konkursą  „Išmintingi ir sumanūs aplinkosaugininkai“.

Jono Basanavičiaus gimnazijos lietuvių kalbos mokytojos metodininkės Vidos Šidlauskienės pedagoginio darbo stažas – 34 metai. Pedagogė – rajono meninio skaitymo konkurso vertinimo komisijos narė, rajono lituanistų metodinės grupės narė, aktyvi gimnazijos popamokinių veiklų organizatorė. Mokytojos  kūrybingai paruošti skaitovai puošia visus gimnazijos renginius ir skina laurus regioniniuose ir respublikiniuose  konkursuose.

Pernai apdovanota švietimo ir mokslo ministro padėkos raštu už kompetentingą pedagoginę veiklą ir besąlygišką atsidavimą mokiniams.

Mokytojų diena Kultūros centre baigėsi maestro Virgilijaus Noreikos ir jo mokinių atliekamu retro muzikos koncertu, kuriame skambėjo senosios ir naujosios dainos.

Arvydas PĖŠINA

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # adegonukuozi 2019-08-03 23:44
Amoxicillin: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Amoxil Children pld.asud.ukzinios.lt.syr.dg http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # irelemxe 2019-08-04 00:01
Buy Amoxicillin Online: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Buy Amoxicillin vwf.wiws.ukzinios.lt.eom.zz http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų