Ukmergės miesto futbolo pirmenybės artėja link finišo tiesiosios

Ukmergės miesto futbolo pirmenybės artėja link finišo tiesiosios Ukmergės miesto futbolo pirmenybės artėja link finišo tiesiosios

Penktadienį Ukmergės miesto futbolo pirmenybėse buvo sužaisti dar trys susitikimai. Lyderiai artėja titulo link, o kova dėl medalių įgauna pagreitį.

„Įvartis“ – FK „Pabaiskas“

Įvarčiai:

„Įvartis“ – Donatas Bundonis 6 min. ir 11 min., Paulius Staikūnas 18 min., Deividas Kavaliūnas 26 min. ir 41 min., Matas Vaitkūnas 49 min., Jarek Jotko 53 min.

FK „Pabaiskas“ – Gintaras Lukošiūnas 34 min., Tomas Bielickas 39 min. (nuo 9 m. žymos)

Rašant apie šias rungtynes galima iškelti klausimą – ką rungtynėse lemia nusiteikimas? Lemia jis tikrai daug. Tik prasidėjus rungtynėms matėsi, kad kažkas ne taip yra su FK „Pabaiskas“. Nors komandos žaidėjai atrodo jau buvo apsipratę su miesto pirmenybių futbolo lygiu, sužaidė porą tikrai neblogų rungtynių prieš FK „Konsas“ ir „Vienybės senjorai“, bet penktadienį jų žaidime kažko trūko. Žaidėjai nuo pirmų minučių vaikščiojo nuleidę galvas. Taip, varžovas stiprus, tačiau žaidžiant be ugnelės akyse rezultato nepasieksi net ir prieš silpnesnį varžovą. Tuo puikiai pasinaudojo „Įvartis“. Nuo pirmųjų minučių kūrę pavojingas atakas, į rungtynių pertrauką jie išėjo pirmaudami užtikrintai 4:0. Nors po pertraukos pabaiskiečiai pradėjo aktyviau, netgi sušvelnino rezultatą iki 4:2, bet tai buvo tik nedidelis žiburėlis tamsiose rungtynėse. „Įvartis“ greitai davė atsaką, o FK „Pabaiskas“ žaidėjams beliko tik skėsčioti rankomis.

FK „Konsas“ 2:6 FKK „Spartakas“

Įvarčiai:

FK „Konsas“ – Deividas Keršys 48 min., Karolis Šalkauskis 57 min.

FKK „Spartakas“ – Tomas Aliubavičius 16 min., Igoris Krasinas 20 min., Dainius Tuškevičius 30 min., Andrius Stamulis 41 min., Giedrius Širvinskas 45 min., Artūras Rasimavičius 50 min.

FKK „Spartakas“ nėra nusiteikęs juokauti šių metų Ukmergės miesto futbolo pirmenybėse. Tai jie pademonstravo rungtynėse su vienais iš kandidatų į aukštas pozicijas – FK „Konsas“ futbolininkais. FK „Konsas“ įvarčių mašina Kornelijus Kolosovas toliau dėl traumos negalėjo rungtyniauti ir turėjo stebėti rungtynes už aikštės. Tačiau, kaip matėme ankstesnėse rungtynėse, jis toli nuo komandos būti negali. Visas rungtynes K. Kolosovas praleido už galinės linijos negalėdamas padėti įvarčiais, taigi stengėsi bent jau savo patarimais prisidėti prie komandos. Rungtynių pradžioje žaidimas buvo apylygis, nei vienai komandai nepavyko įmušti iki pirmojo kėlinio vidurio, kuomet įvarčių sąskaitą rungtynėse atidarė FKK „Spartakas“. Nors jų varžovai stengėsi rezultatą lyginti, bet tik vieną galimą keitimą turėję FK „Konsas“ atrodė fiziškai silpnesni. Taip ypač pasirodė antroje rungtynių pusėje, kai „Spartakas“ tempo nemažino, o „Konsas“ paskui juos jau nebespėjo ir rezultatas buvo išaugęs iki 5:0. Turnyro lyderiams šiek tiek atsipalaidavus, jų varžovai įmušė du kartus ir rungtynės baigėsi rezultatui esant 6:2. FKK „Spartakas“ dideliais žingsniais artėja prie čempionų titulo. Visas iki šiol rungtynes laimėję spartakiečiai turnyro čempionų vargą gali užsitikrinti jau ateinančiame ture.

Ukmergės SC 2:2 „Vienybės senjorai“

Įvarčiai:

Ukmergės SC – Žygimantas Motiejūnas 34 min. ir 45 min.

„Vienybės senjorai“ – Julius Butkus 12 min. ir 18 min.

Kas gali būti geriau už atkaklias, kupinas emocijų ir aistrų rungtynes penktadienio vakarą? Tokiu reginiu galėjo džiaugtis šias rungtynes stebėję žiūrovai. Veteranai į rungtynes atvyko ne pačios stipriausios sudėties, o sporto centro auklėtiniai susirinko kaip niekada gausiai. Jaunimas rungtynes pradėjo su dideliu užsidegimu, noru ir energija. Nuo pirmųjų minučių jie perėmė kamuolio kontrolę ir atrodo, kad fortūna penktadienio vakarą bus jų pusėje. „Vienybės senjorai“ visgi galvojo priešingai. Pirmoji greita jų ataka, pirmas smūgis į vartus ir Julius Butkus veteranus išveda į priekį. Sporto centro auklėtiniai bando tęsti tokį žaidimą, kokį pradėjo rungtynių pradžioje, kamuolys dažniausiai būna veteranų aikštės pusėje. Tačiau antra pavojinga „Vienybės senjorų“ ataka, antras rungtynėse smūgis į vartus ir antras Juliaus Butkaus įvartis. Situacija jaunimui tampa sudėtinga. Vien psichologiškai atrasti jėgų, kai atrodo žaidi tikrai gerai, o varžovai per dvi atakas įmuša du įvarčius yra nelengva. Vis dėlto tą vakarą Ukmergės sporto centro auklėtiniai kovojo iki galo. Antrajame kėlinyje veteranus jie vaikė po visą aikštę, kūrė progas. Didelis noras davė vaisių – Žygimantas Motiejūnas du kartus nuginklavo veteranų vartininką ir rezultatas lygus! Ginčai tarp komandų žaidėjų, net suistumdymai tapo šių rungtynių dalimi. Teisėjui ne kartą teko tramdyti įsiaudrinusius abiejų komandų žaidėjus. Rezultatui esant lygiam, atrodė, kad nei viena komanda nenori išeiti iš aikštės tik su vienu tašku. Pavojingos atakos viena po kitos buvo kuriamos tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų. Geriausią progą pačioje rungtynių pabaigoje turėjo sporto centro auklėtinis Deividas Varžgalys. Po gero komandos draugo perdavimo vienas prieš beveik tuščius vartus atsidūręs futbolininkas rungtynių didvyriu netapo – nepataikė į vartus. Taigi, paskutinės septintojo turo rungtynės baigėsi lygiosiomis.

Aštuntas Ukmergės miesto futbolo pirmenybių turas rugpjūčio 28 dieną Ukmergės centriniame stadione:

18:30 FK „Konsas“ – Ukmergės SC

18:30 FKK „Spartakas“ – FK „Pabaiskas“

19:45 „Įvartis“ – „Vienybės senjorai“

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # makaronai 2015-08-27 13:51
O tai kur šaltinis iš kurio paimta? Ar patys čia rungtynes žiūrėjot ir aprašymus rašėte??
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Ukzinios.lt 2015-08-27 13:59
Gavome tai, kaip pranešimą spaudai, apie nurodymus pateikti šaltinį neužsiminta :-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # makaronai 2015-08-27 14:15
a... galvojau patys pagaliau sportu domėtis pradėjot...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų