Spausdinti šį puslapį

Grei­tų­jų šach­ma­tų tur­ny­ras

Uk­mer­gės mies­to šven­tės „Su­si­ei­ki­me, kai­my­nai“ grei­tų­jų šach­ma­tų tur­ny­re da­ly­va­vo 50 šach­ma­ti­nin­kų iš Šir­vin­tų, Jo­na­vos, Ro­kiš­kio, Kė­dai­nių bei Uk­mer­gės.

 

A tur­ny­re nu­ga­lė­to­ju ta­po Lai­mu­tis Mi­kė­nas iš Ro­kiš­kio, an­trą vie­tą už­ėmė ro­kiš­kė­nas Rai­mun­das Iva­naus­kas, o tre­čią – uk­mer­giš­kis Ar­tū­ras Ri­my­dis.

Tarp mo­te­rų ge­riau­siai se­kė­si As­tai Val­čiu­kie­nei iš Uk­mer­gės.

Jau­nių gru­pė­je pir­mą–t­re­čią vie­tas pa­si­da­li­no uk­mer­giš­kiai Mar­ty­nas Dol­man­tas, Ar­tū­ras Me­ce­lis ir Do­na­tas Čer­ni­kaus­kas iš Kė­dai­nių.

Mer­gi­nų gru­pė­je pir­ma vie­ta ati­te­ko Ged­man­tei Mic­ke­vi­čiū­tei iš Kė­dai­nių.

Vai­kų tur­ny­re iki 10 me­tų gru­pė­je nu­ga­lė­to­ju ta­po kė­dai­niš­kis Ka­ro­lis Rač­kaus­kas, ant­ras – Nag­lis Gu­taus­kas iš Uk­mer­gės, tre­čias – Ro­ber­tas Mar­čiu­lio­nis iš Ro­kiš­kio.

Tarp mer­gai­čių ge­riau­siai se­kė­si Žie­dei Dau­ja­dai­tei iš Uk­mer­gės.

Aš­tuon­me­čių tur­ny­re pir­mą vie­tą už­ėmė Va­ka­ris Ur­bo­na­vi­čius, ant­ras – Ka­jus Zu­ba­vi­čius iš Kė­dai­nių, tre­čias –  uk­mer­giš­kis Ar­man­das Uš­čiaus­kas. O tarp mer­gai­čių ne­pra­len­kia­ma bu­vo uk­mer­giš­kė Lie­pa Šar­kai­tė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)