Krepšinio olimpiadoje Krepšinio olimpiadoje

Ukmergės sporto centro krepšinio skyriaus sporto mokytojai Miesto stadione rajono pirmokams surengė „Krepšinio olimpiados“ šventę.

Būrį sportiškai nusiteikusių vaikų lydėjo mokytojos ir tėveliai. Į šventę atvyko mokiniai iš Dukstynos, Užupio, „Šilo“ pagrindinių mokyklų, mokyklos-darželio „Varpelis“, Deltuvos pagrindinės mokyklos, Želvos ir Taujėnų gimnazijų.

Vaikus pasveikino Ukmergės centro direktorius V. Tutlys, Ukmergės rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė R. Ragelytė-Kraucevičienė bei Lietuvos moterų krepšinio lygos direktorė A. Ginelevičienė. 

LMKL projekto „Tapk krepšinio žvaigžde“ ambasadorė ukmergiškė R. Valentienė ragino vaikus aktyviai judėti, sportuoti ir tapti žymiais krepšininkais.

Krepšinio skyriaus sporto mokytojai surengė linksmąsias estafetes, kvietė mankštintis grojant muzikai, fotografuotis su krepšinio žvaigždėmis.

Šventėje dalyvavo ir saugaus eismo pamokėles organizavo „Saugiai – į mokyklą, saugiai – į treniruotę“ rajono policijos komisariato pareigūnės ir vaikų draugas Amsis.

Į krepšinio treniruotes vaikus kvietė krepšinio sporto mokytojai Rita Troškienė ir Saulius Grigas. „Krepšinio olimpiadą“ vedė A. Martikonienė. Renginį padėjo vesti jaunieji krepšininkai. Renginio organizatoriai dalyviams dovanojo saldumynų ir krepšinio kamuolių.

Informavo Ukmergės sporto centro krepšinio skyriaus sporto mokytoja Vilma Grigienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų