Ūkis skubiai šaukiasi talkininkų

Leonpolyje įsikūrusiam ekologiniam Stragių ūkiui šiuo metu skubiai reikalingi darbininkai, galintys nuravėti ekologiškus burokėlius.

Ūkis, bendradarbiaudamas su Lietuvos daržovių augintojų asociacijos ūkininkais, įsipareigojo išauginti 7 ha šių daržovių.

Kadangi chemikalais jie nepurškiami, vienintelis išsigelbėjimas nuo piktžolių – žmonių rankos.

Ūkininkė Laima Stragienė pasakojo, kad iš pradžių buvo sumanyta ieškoti žmonių, kurie sutiktų visą sezoną prižiūrėti auginamas daržoves. Už hektaro priežiūrą numatyta mokėti 1000 eurų. Tačiau paaiškėjo, kad ilgų įsipareigojimų darbuotojai nenori. Todėl šiuo metu mokama už nuravėtų vagų kiekį: vaga (1aras) – 3–5 eurai, priklausomai nuo žolėtumo. Ravėtojai vidutiniškai per darbo dieną nuravi 4–8 vagas.

Galima dirbti kaip kam patogiau – nuo ankstyvo ryto, vakare ar išeiginėmis dienomis. Ravėtojai ypač reikalingi per artimiausią savaitę. Iš Ukmergės ar kitos sutartos vietos į Leonpolį kas rytą ūkininkai veža savo transportu.

„Pasėti geros veislės burokėliai gražiai sudygo ir juos laiku nuravėjus galima tikėtis įvykdyti susitarimą ir sulaukti gero chemiškai neapdorotų ekologiškų burokėlių derliaus.

Stropiausi ravėtojai rudenį bus apdovanoti burokėliais, kurių tikrai užteks visiems metams“, – sako L. Stragienė.

Norintieji padirbėti gali skambinti telefonais 8 671 06239, 8 616 42626.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

0 # HENRIETTA FERNANDO 2017-10-28 23:35
paskola! paskola !! paskola !!!
Ar ieškote geros reputacijos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas gyvenimo galimybei. Mes teikiame visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmenine paskola, automobilių paskola, būsto paskola, studentų paskola, verslo paskola, investicinė paskola, skolų konsolidavimas ir dar daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Ieškokite ne daugiau, kaip mes esame čia, kad visi jūsų finansiniai rūpesčiai būtų praeities dalykai. Paskolos lėšos skiriamos asmenims ir įmonėms, kuriems reikia 2% finansinės pagalbos. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu naudoti šią terpę, kad praneštumėte, kad teikiame patikimą ir naudingą pagalbą, ir mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti jums paskolą.
Taigi šiandien parašykite mums el. Paštu: () dabar kreipkitės į paskolą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # ElenaNino 2018-02-05 21:28
Paskola suteikia pasitikėjimą ir rimtumą. Esu fizinis asmuo, kuris siūlo paskolą tarp privačių asmenų ir įmonių, už visą kitą informaciją, prašome susisiekti su mumis
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų