Tie patys namai degė du kartus

Velykų dieną Ukmergės rajone degė du namai, kurie buvo užsidegę ir daugiau kaip prieš savaitę.

Kauno gatvėje atvira liepsna degė negyvenamas medinis namas. Išdegė viduje įrengta patalpa ir apie 12 kv. m stogo. Gaisras tame pačiame pastate kilo ir kovo 23-iąją. Tuomet viduje buvo rastas žmogus, kuris buvo perduotas medikams.

Jau rašėme, kad kovo 27-ąją Pabaisko miestelyje, Vintaros gatvėje, degė medinis namas, iš kurio kaimynai išgelbėjo du žmones. Vyrui vietomis apdegė veidas, medikai jam suteikė pagalbą. Moteriai taip pat buvo suteikta medikų pagalba dėl streso. Ugniagesiai praneša, kad gaisro metu sudegė pastato stogas, išdegė kambarys, aprūko kitas kambarys ir virtuvė, vietomis pradegė lubos. Iš namo išnešti 3 dujų balionai. Kovo 31-ąją gautas pranešimas, kad gaisravietėje rūksta dūmai. Atvykus ugniagesiams, smilko perdanga. Išdegė apie 1 kv. m perdangos.

Pasak ugniagesių, senuose namuose, kuriems apšiltinti buvo naudojami spaliai, užgesinti gaisrai po kelių dienų gali vėl įsiplieksti dėl spaliuose užsilikusios kaitros.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų