Dalinamos rinkėjų kortelės

Nuo šeš­ta­die­nio uk­mer­giš­kiams pra­dė­tos da­lin­ti rin­kė­jų kor­te­lės. Rin­ki­mų apy­lin­kių ko­mi­si­jų na­riai jas iš­ne­šio­ti po bu­tus tu­ri per sa­vai­tę – iki va­sa­rio 23 die­nos.

Uk­mer­gės rin­ki­mų apy­lin­kės rin­ki­mų ko­mi­si­jos pir­mi­nin­kas Hu­ber­tas Ži­žys sa­ko, kad iš vi­so bus pa­da­lin­ta 34 tūks­tan­čiai 413 rin­kė­jų kor­te­lių. Tiek jų pa­reng­ta yra pa­gal ra­jo­ne gy­ve­nan­čių rin­kė­jų skai­čių.

Kar­tu su rin­kė­jų kor­te­lė­mis uk­mer­giš­kiai gaus ir lei­di­nu­kus su kan­di­da­tų nuo­trau­ko­mis, pro­gra­mo­mis bei rin­kė­jo an­ke­tas.

Rin­kė­jų an­ke­ta – šie­met nau­jo­vė. Vy­riau­sio­ji rin­ki­mų ko­mi­si­ja pra­šo gy­ven­to­jų at­sa­ky­ti į ke­le­tą klau­si­mų, su­si­ju­sių su rin­ki­mų or­ga­ni­za­vi­mu. Tai nė­ra prie­vo­lė.

Kaip pa­aiš­ki­no H. Ži­žys, ne bė­da, jei kas nors ne­gaus ir rin­kė­jo kor­te­lės. „Drą­siai ga­li ei­ti bal­suo­ti. Tik bū­ti­na tu­rė­ti as­mens do­ku­men­tą“, – sa­ko jis.

Iš­anks­ti­nis bal­sa­vi­mas vyks sa­vi­val­dy­bė­je va­sa­rio 27–28 die­no­mis nuo 8 iki 20 va­lan­dos. Bal­sa­vi­mas na­muo­se nu­ma­to­mas ko­vo 1–2 die­no­mis. Veiks ir trys spe­cia­lie­ji paš­tai. Uk­mer­gės li­go­ni­nė­je bal­suo­ja­ma bus va­sa­rio 27 die­ną bei ko­vo 1 die­ną nuo 10 iki 14 va­lan­dos. Ja­siu­liš­kių glo­bos na­muo­se – va­sa­rio 28 die­ną nuo 9 iki 13 va­lan­dos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų