Spausdinti šį puslapį

Dalinamos rinkėjų kortelės

Nuo šeš­ta­die­nio uk­mer­giš­kiams pra­dė­tos da­lin­ti rin­kė­jų kor­te­lės. Rin­ki­mų apy­lin­kių ko­mi­si­jų na­riai jas iš­ne­šio­ti po bu­tus tu­ri per sa­vai­tę – iki va­sa­rio 23 die­nos.

Uk­mer­gės rin­ki­mų apy­lin­kės rin­ki­mų ko­mi­si­jos pir­mi­nin­kas Hu­ber­tas Ži­žys sa­ko, kad iš vi­so bus pa­da­lin­ta 34 tūks­tan­čiai 413 rin­kė­jų kor­te­lių. Tiek jų pa­reng­ta yra pa­gal ra­jo­ne gy­ve­nan­čių rin­kė­jų skai­čių.

Kar­tu su rin­kė­jų kor­te­lė­mis uk­mer­giš­kiai gaus ir lei­di­nu­kus su kan­di­da­tų nuo­trau­ko­mis, pro­gra­mo­mis bei rin­kė­jo an­ke­tas.

Rin­kė­jų an­ke­ta – šie­met nau­jo­vė. Vy­riau­sio­ji rin­ki­mų ko­mi­si­ja pra­šo gy­ven­to­jų at­sa­ky­ti į ke­le­tą klau­si­mų, su­si­ju­sių su rin­ki­mų or­ga­ni­za­vi­mu. Tai nė­ra prie­vo­lė.

Kaip pa­aiš­ki­no H. Ži­žys, ne bė­da, jei kas nors ne­gaus ir rin­kė­jo kor­te­lės. „Drą­siai ga­li ei­ti bal­suo­ti. Tik bū­ti­na tu­rė­ti as­mens do­ku­men­tą“, – sa­ko jis.

Iš­anks­ti­nis bal­sa­vi­mas vyks sa­vi­val­dy­bė­je va­sa­rio 27–28 die­no­mis nuo 8 iki 20 va­lan­dos. Bal­sa­vi­mas na­muo­se nu­ma­to­mas ko­vo 1–2 die­no­mis. Veiks ir trys spe­cia­lie­ji paš­tai. Uk­mer­gės li­go­ni­nė­je bal­suo­ja­ma bus va­sa­rio 27 die­ną bei ko­vo 1 die­ną nuo 10 iki 14 va­lan­dos. Ja­siu­liš­kių glo­bos na­muo­se – va­sa­rio 28 die­ną nuo 9 iki 13 va­lan­dos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)