Spausdinti šį puslapį

Dingusios kaunietės kūnas rastas prie kapinių, Ukmergės rajone

Nerijus Povilaitis

Praėjusį pirmadienį iš darbo Kauno prekybos miestelyje „Urmas“ išėjusios ir be žinios dingusios 42 metų Ramunės Mikalauskaitės likimas susiklostė tragiškai. Penktadienį Ukmergės rajone, miškelyje netoli kapinių, kur palaidotas tėvas bei kiti giminaičiai,  rasti kaunietės palaikai. Kriminalistai nustatė, jog į kapines ji nuvyko taksi automobili, prieš tai nusipirkusi kapinių žvakučių ir gėlių krepšelį. Netoli kapinių nustojo veikti moters mobiliojo ryšio telefonas.

42 metų R. Mikalauskaitė paslaptingai dingo praėjusį pirmadienį. Kitą dieną į policiją kreipėsi jos motina, buvo pradėta dingusiosios paieška.

Pareigūnai apžiūrėjo moters darbovietę ir namus, apklausė artimuosius ir bendradarbius prekybos miestelyje „Urmas“, peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kamerų įrašus. Kriminalistams pavyko nustatyti ką kaunietė veikė dingimo dieną.

Pareigūnai nustatė, kad R. Mikalauskaitė praėjusio pirmadienio rytą paskambino darbdaviui ir paprašė laisvadienio.

Prekybos miestelyje „Urmas“, kuriame dirbo, ji nusipirko kapinių žvakučių ir išsikvietusi taksi nuvyko į Kauno stoties turgavietę.

Ten ji nusipirko kapams skirtą gėlių krepšelį, tuo pačiu taksi automobiliu nuvažiavo į šalia Ukmergės esančias kapines, kur palaidotas jos tėvas, kiti artimieji.

Apklausę visų Kaune veikiančių taksi bendrovių atstovus, pareigūnai surado moterį vežusį taksistą.

Pagal telefono skambučių išklotines nustatyta galima paskutinė žinoma R. Mikalauskaitės buvimo vieta. Šiandien Kauno policininkai talkinant vietos kolegoms pradėjo paieškos darbus.

Pasitelkus gausias policijos pajėgas, taip pat kinologus su tarnybiniais šunimis buvo "šukuojama" vietovė, kurioje užfiksuotas kaunietės telefono veikimas. Apie 13 val. 30 min. buvo rasti jos palaikai.Lrytas.lt žiniomis, ant žemės gulinti negyva moteris rasta netoli kapinių esančiame miškelyje. Policijos pareigūnai kol kas nekomentuoja  R. Mikalauskaitės mirties priežasties. Pirminiais duomenimis, ant jos kūno smurto žymių nerasta. Kol negautos palaikus tirsiančių ekspertų išvados susilaikoma nuo svarstymų ar tai galėjo būti savižudybė, ar kaunietė tapo nusikaltimo auka.

Dėl mirties priežasties nustatymo Ukmergės rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lrytas.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)