Spausdinti šį puslapį

Di­plo­mai ir pre­mi­jos – ga­biau­siems ra­jo­no vai­kams

 

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bė – vie­na iš ne­dau­ge­lio ša­ly­je, įkū­ru­si Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo rė­mi­mo fon­dą. Ant­ra­die­nį sa­vi­val­dy­bės po­sė­džių sa­lė­je di­plo­mais bei pi­ni­gi­nė­mis pre­mi­jo­mis iš­kil­min­gai ap­do­va­no­ti tris­de­šimt aš­tuo­ni ga­biau­si ra­jo­no moks­lei­viai.

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo rė­mi­mo fon­das sa­vo veik­lą pra­dė­jo prieš dve­jus su pu­se me­tų. Jau ta­po tra­di­ci­ja kiek­vie­nais me­tais bir­že­lio ir gruo­džio mė­ne­siais skir­ti pre­mi­jas iš fon­do lė­šų vai­kams ir jau­nuo­liams, pa­sie­ku­siems aukš­tų lai­mė­ji­mų res­pub­li­ki­nė­se, tarp­tau­ti­nė­se olim­pia­do­se ir var­žy­bo­se, kon­kur­suo­se, pa­ro­do­se. Taip pat pa­ger­bia­mi abi­tu­rien­tai, iš­lai­kę vals­ty­bi­nius eg­za­mi­nus aukš­čiau­siu ba­lu. Per vi­sus fon­do gy­va­vi­mo me­tus bu­vo ap­do­va­no­ti 409 ra­jo­no moks­lei­viai, įvai­rių kon­kur­sų nu­ga­lė­to­jai, iš­da­lin­ta dau­giau kaip 170 tūks­tan­čių li­tų. Šie­met Ga­bių vai­kų ir jau­ni­mo fon­das pa­pil­dy­tas ne tik iš sa­vi­val­dy­bės biu­dže­to - jį re­mia UAB „Lik­me­rė“.

 

 

Bu­vo ap­do­va­no­ti tris­de­šimt aš­tuo­ni ga­biau­si ra­jo­no moks­lei­viai.

 

 

Fon­do pir­mi­nin­kas Juo­zas Varž­ga­lys di­plo­mą įtei­kė Uk­mer­gės mu­zi­kos mo­kyk­los moks­lei­vei Ru­gi­lei Ko­les­ni­ko­vai­tei.
Au­to­rės nuotr.

Svei­ki­ni­mo žo­džius ga­biau­siems ra­jo­no vai­kams ta­rė me­ras Al­gir­das Ko­pūs­tas, sa­vi­val­dy­bės Švie­ti­mo ir spor­to sky­riaus ve­dė­ja Da­lė Ste­po­na­vi­čie­nė. Kuo gra­žiau­sių pa­sie­ki­mų ir aukš­tu­mų moks­le, me­ne, spor­te lin­kė­jo „Lik­me­rės“ di­rek­to­rius Min­dau­gas Kas­maus­kis.

Moks­lei­viams bu­vo įteik­ti di­plo­mai, gė­lės ir pi­ni­gi­nės pre­mi­jos, sie­kian­čios nuo 130 iki 520 li­tų. Pa­gerb­ti ir vai­kams į moks­lo bei ki­to­kios veik­los aukš­tu­mas iš­kil­ti pa­dė­ję mo­ky­to­jai, tre­ne­riai, tė­ve­liai.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)