Ge­riau­si – uk­mer­giš­kiai

 

Jau ke­le­tą me­tų Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mai ren­gia kon­kur­są „Ge­riau­sia me­tų įmo­nė“. Šie­met kon­kur­se da­ly­va­vo ir ge­riau­sios ma­žos įmo­nės var­dą pel­nė uk­mer­giš­kiai – UAB „Jo­land“.

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

Ben­dros Lie­tu­vos ir Vo­kie­ti­jos už­da­ros ak­ci­nės ben­dro­vės „Jo­land“ di­rek­to­rius Jo­nas Vy­čas sa­ko, kad min­tis da­ly­vau­ti kon­kur­se ki­lo ne pir­mą kar­tą – įmo­nė yra da­ly­va­vu­si ir anks­čiau.

 

 

UAB „Jo­land“ di­rek­to­rius Jo­nas Vy­čas sa­ko, kad vi­suo­met ma­lo­nu bū­ti ge­rai įver­tin­tam.
Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr.

„Ge­ri įmo­nės ro­dik­liai, ne­ma­žė­jan­ti tei­kia­mų pa­slau­gų ap­im­tis pa­ly­gin­ti su pra­ei­tais me­tais pa­ska­ti­no ir šie­met už­pil­dy­ti an­ke­tą ir nu­siųs­ti ver­ti­nan­čiai ta­ry­bai“, - di­rek­to­rius sa­ko, kad bu­vo ma­lo­niai nu­ste­bin­tas, kai jį pa­kvie­tė į Vil­niu­je „Na­ru­čio“ vieš­bu­ty­je vyks­tan­tį ren­gi­nį ir įtei­kė ap­do­va­no­ji­mą – di­plo­mą ir pri­zą „Ge­riau­siai Vil­niaus pre­ky­bos ir pra­mo­nės rū­mų įmo­nei 2009“. J. Vy­čas ti­ki­na, kad ap­do­va­no­ji­mas nors ir ne­su­jau­kė įpras­ti­nio įmo­nės dar­bo rit­mo, bet pa­ska­ti­no to­li­mes­niems dar­bams. „Vi­suo­met ma­lo­nu, kai esi ge­rai įver­ti­na­mas“, - sa­ko va­do­vas.

Įmo­nė­je šiuo me­tu dir­ba aš­tuo­nio­li­ka dar­buo­to­jų ir ji pri­klau­so ma­žų įmo­nių, ku­rio­se yra ne dau­giau kaip pen­kias­de­šim­t dar­buo­to­jų, ka­te­go­ri­jai.

Lie­tu­vos-Vo­kie­ti­jos ben­dra įmo­nė – UAB „Jo­land“ tei­kia leng­vų­jų au­to­mo­bi­lių re­mon­to pa­slau­gas – re­mon­tuo­ja, da­žo kė­bu­lus, ne­pri­klau­so­mas eks­per­to pa­slau­gas, tech­ni­nę pa­gal­bą.

Vil­niaus pre­ky­bos, pra­mo­nės ir ama­tų rū­mų su­reng­ta­me kon­kur­se da­ly­va­vo apie 20 įmo­nių iš Vil­niaus, Aly­taus ir Uk­mer­gės ra­jo­nų. Iš Uk­mer­gės be UAB „Jo­land“ kon­kur­se taip pat da­ly­va­vo UAB „Auk­mer­gės bal­dai“, Uk­mer­gės tech­no­lo­gi­jų ir ver­slo mo­kyk­la, Uk­mer­gės ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vas.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų