Spausdinti šį puslapį

Iš namų išvijo gaisras

Di­de­lis gais­ras Pa­bais­ko se­niū­ni­jo­je ki­lo sek­ma­die­nio nak­tį. Apie 4 val. prieš­gais­ri­nė­je gel­bė­ji­mo tar­ny­bo­je gau­tas pra­ne­ši­mas, kad Girgž­džių kai­me de­ga di­de­lis me­di­nis na­mas. Su­de­gė jo sto­gas, da­lis per­den­gi­mo, ap­de­gė bal­dai ir ki­ti na­mų apy­vo­kos daik­tai. Lai­mei, mie­go­ję na­mo šei­mi­nin­kai su­spė­jo iš­bėg­ti iš pa­sta­to. Aiš­ki­na­ma­si, nuo ko ki­lo gais­ras.

Va­sa­rio 24 d. gau­tas pra­ne­ši­mas apie dū­mus, be­si­ver­žian­čius iš Žel­vos mies­te­lio gy­ven­to­jo V. M. bu­to. Ne­lai­mei bu­vo už­bėg­ta už akių: prie kros­nies iš­de­gė apie 1 kv. m grin­dų.

Tą pa­čią die­ną ug­nia­ge­siai vy­ko į pa­gal­bą ko­le­goms ga­vus pra­ne­ši­mą apie gais­rą Šir­vin­tų ra­jo­ne.

Va­sa­rio 22 d. ug­nia­ge­siai sku­bė­jo į pa­gal­bą grei­to­sios me­di­ci­ni­nės pa­gal­bos dar­buo­to­jams iš­neš­ti li­go­nį iš bu­to Vil­niaus gat­vė­je, o po ke­lių die­nų  – tą pa­tį li­go­nį iš gy­dy­mo įstai­gos par­ga­ben­ti na­mo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)