Įsikurs buvusiame Ūkio banko pastate

Ūkio ban­ko klien­tus pe­rė­męs Šiau­lių ban­kas kraus­ty­sis į Kęs­tu­čio aikš­tė­je esan­čias žlu­gu­sio ban­ko pa­tal­pas.

Ža­da­ma, kad klien­tai čia bus pra­dė­ti ap­tar­nau­ti jau šią sa­vai­tę.

Pa­sak Šiau­lių ban­ko Uk­mer­gės klien­tų ap­tar­na­vi­mo sky­riaus vir­ši­nin­ko Aud­riaus Po­žers­ko, vie­toj tri­jų dir­bu­sių dar­buo­to­jų nuo šiol jų ban­ke dirbs de­šimt.

Da­lis nau­jų ko­le­gų at­ėjo iš žlu­gu­sio ban­ko, ta­čiau vi­sų bu­vu­sių Ūkio ban­ko dar­buo­tojų pri­im­ti ga­li­my­bių ne­bu­vo.

Kiek in­dė­li­nin­kų tu­rės at­si­nau­ji­nęs ban­kas, jo vir­ši­nin­kas pa­sa­ky­ti kol kas ne­ga­lė­jo.

Pa­sak A. Po­žers­ko, Vy­tau­to gat­vė­je esan­tis Šiau­lių ban­ko pa­sta­tas grei­čiau­siai at­ei­ty­je bus par­duo­tas.

Ūkio ban­ko lai­ki­no­jo ad­mi­nist­ra­to­riaus Ado­mo Ąžuo­lo Au­dic­ko tei­gi­mu, šiuo me­tu ben­dras tiks­las yra „už­tik­rin­ti klien­tų lė­šų sau­gu­mą, to­dėl vi­si at­sky­ri­mo veiks­mai tu­ri bū­ti at­lik­ti itin ati­džiai, cen­tų tiks­lu­mu“.

Iš­pla­tin­ta­me pra­ne­ši­me spau­dai tei­gia­ma, kad vi­so­je Lie­tu­vo­je Šiau­lių ban­kas iš vi­so ati­da­rys 25 bu­vu­sius Ūkio ban­ko sky­rius. Ne vė­liau kaip ko­vo 5 die­ną bu­vę Ūkio ban­ko klien­tai bus pra­dė­ti ap­tar­nau­ti še­šiuo­se Ūkio ban­kui anks­čiau pri­klau­siu­siuo­se pa­da­li­niuo­se. Tarp jų ir Uk­mer­gė­je, Kęs­tu­čio aikš­tė­je.

Tei­gia­ma, kad nuo šios sa­vai­tės pri­va­tūs Ūkio ban­ko klien­tai ga­lės ban­ki­nė­mis pa­slau­go­mis nau­do­tis ir ban­ko pa­da­li­niuo­se, ir elek­tro­ni­nės ban­ki­nin­kys­tės sis­te­mo­je „Eta ban­kas“. Jiems bus tei­kia­ma in­dė­lių ap­tar­na­vi­mo pa­slau­ga, bus ga­li­ma at­lik­ti mo­kė­ji­mus li­tais ir eu­rais iš sa­vo ban­ko ir mo­kė­ji­mo kor­te­lės są­skai­tų į Lie­tu­vo­je ir už­sie­ny­je re­gist­ruo­tus ban­kus (be va­liu­tų kei­ti­mo ope­ra­ci­jų).

Taip pat bus ga­li­ma su­mo­kė­ti mo­kes­čius už ko­mu­na­li­nes pa­slau­gas bei įneš­ti ar iš­si­gry­nin­ti pi­ni­gus li­tais ir eu­rais iš sa­vo ban­ko ir mo­kė­ji­mo kor­te­lės są­skai­tų.

Ka­sos ope­ra­ci­joms su gry­nai­siais pi­ni­gais ku­rį lai­ką bus tai­ko­mi die­nos li­mi­tai iki 20 tūkst. li­tų. Jei­gu klien­tas pa­gei­daus iš­si­gry­nin­ti di­des­nę pi­ni­gų su­mą, už­pil­dęs pra­šy­mą, tai jis ga­lės pa­da­ry­ti po ke­lių die­nų.

Ver­slo klien­tai tas pa­čias ope­ra­ci­jas ga­lės at­lik­ti tik per „Eta ban­ką“.

Skel­bia­ma, kad vi­si vals­ty­bės įmo­nės „In­dė­lių ir in­ves­ti­ci­jų drau­di­mas“ ap­draus­ti in­dė­liai, gy­ven­to­jų lai­ky­ti Ūkio ban­ke, ne­kei­čiant in­dė­lių su­tar­čių są­ly­gų, bus per­duo­ti Šiau­lių ban­kui, to­dėl jei­gu nė­ra sku­baus rei­ka­lo, pir­mo­mis die­no­mis sku­bė­ti į ati­da­ry­tus ir pa­slau­gų tei­ki­mą at­nau­ji­nu­sius bu­vu­sius Ūkio ban­ko sky­rius klien­tams nė­ra bū­ti­na ir nie­ko pa­pil­do­mai da­ry­ti ne­rei­kia.

Bu­vu­siems Ūkio ban­ko klien­tams ak­tu­a­li in­for­ma­ci­ja skel­bia­ma tin­kla­piuo­se www.sb.lt, www.ub.lt, www.lb.lt bei te­le­fo­nais: Šiau­lių ban­ko klien­tų ben­drą­ja in­for­ma­vi­mo li­ni­ja tel. 8 700 55055 bei spe­cia­lia ne­mo­ka­ma te­le­fo­no li­ni­ja tel. 8 800 10007.

Di­džiau­sias Šiau­lių ban­ko ak­ci­nin­kas – Eu­ro­pos Re­konst­ruk­ci­jos ir plėt­ros ban­kas, ku­rį val­do 64 vals­ty­bės, Eu­ro­pos Są­jun­ga ir Eu­ro­pos In­ves­ti­ci­jų ban­kas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų