Spausdinti šį puslapį

Įstrigo remontuojamoje gatvėje

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

 

Ket­vir­ta­die­nio ry­tą į re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nęs Alek­san­dras pik­ti­no­si, kad til­to re­mon­tas vyks­ta iš ry­to, kuo­met žmo­nės sku­ba į dar­bą. „Jau pu­sę va­lan­dos sto­viu au­to­mo­bi­lių kamš­ty­je. Ei­lė tik­riau­siai nuo Pi­vo­ni­jos mik­ro­ra­jo­no iki pat til­to. Kam šo­vė į gal­vą ab­sur­diš­ka min­tis pa­čią siau­riau­sią ke­lio vie­tą re­mon­tuo­ti iš ry­to, pa­ties pi­ko me­tu, kai žmo­nės į dar­bus sku­ba“, – ste­bė­jo­si žmo­gus.

VĮ „Vil­niaus re­gio­no ke­liai“ Uk­mer­gės ke­lių tar­ny­bos vir­ši­nin­kas  Zig­man­tas Kup­čins­kas sa­ko, kad at­ši­lus orams ten­ka karš­tuo­ju as­fal­tu už­ly­gin­ti tiek daug duo­bių, kad ke­li­nin­kams bran­gi kiek­vie­na mi­nu­tė: „Dir­bo­me ir nak­tį – fre­za­vo­me. At­ro­dy­tų, kad ke­li­nin­kai – ne žmo­nės. Ar daug to­kių, ku­rie nak­ti­mis dir­ba?“ Jis pa­ta­ria uk­mer­giš­kiams bū­ti kul­tū­rin­ges­niems ir pra­leis­ti prie­šais at­va­žiuo­jan­čiuosius, jei prie­šin­go­je eis­mo juos­to­je yra kliū­tis.

Jog­vi­lų as­falt­be­to­nio ba­zė pra­de­da dirb­ti ir ga­min­ti karš­tą as­faltą ­tik nuo aš­tun­tos va­lan­dos. Tik tuo­met ga­li bū­ti pra­de­da­mi as­fal­ta­vi­mo dar­bai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)