Spausdinti šį puslapį

Klaidinančią informaciją vadina sabotažu

Šį sa­vait­ga­lį Ku­dir­kos skers­gat­vio 21 na­mo gy­ven­to­jus iš­gąs­di­no dau­gia­bu­čio skel­bi­mų len­to­je iš­ka­bin­tas pra­ne­ši­mas apie tai, kad Uk­mer­gė­je bus nu­trauk­tas šil­dy­mas bei karš­to van­dens tie­ki­mas.

Gy­ven­to­jai per­spė­ja­mi, kad dėl vyk­do­mų re­mon­to dar­bų ne­bus tie­kia­ma ši­lu­ma bei karš­tas van­duo, ir ra­gi­na­mi pa­si­rū­pin­ti šil­tais dra­bu­žiais ir vais­tais. Po „in­for­ma­ci­ja“ pa­si­ra­šo „Mies­to ener­gi­jos“ di­rek­to­rius V. Dau­jo­tas.

To­kio tu­ri­nio skel­bi­mą į Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bę at­ne­šė mi­nė­to na­mo gy­ven­to­jai. Ki­ti, su­ne­ri­mę dėl to­kio grės­min­go pra­ne­ši­mo, nuo pir­ma­die­nio ry­to puo­lė skam­bin­ti ra­jo­no bei UAB „Uk­mer­gės ši­lu­ma“ va­do­vams.

Ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos di­rek­to­rius Juo­zas Varž­ga­lys šią gy­ven­to­jus klai­di­nan­čią in­for­ma­ci­ją va­di­na sa­bo­ta­žu bei pro­vo­ka­ci­ja. As­muo, ku­rio var­du pa­si­ra­šy­tas krei­pi­ma­sis į gy­ven­to­jus, sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos at­sto­vams ne­ži­no­mas. Net ne­aiš­ku, ar iš vi­so toks eg­zis­tuo­ja.

Di­rek­to­rius tei­gia, kad dėl šių veiks­mų bus krei­pia­ma­si į pro­ku­ra­tū­rą.

„Ne­ži­nia, kiek to­kių la­pe­lių mies­te pri­ka­bi­nė­ta. Čia kaž­kas są­mo­nin­gai sten­gia­si prieš šven­tes su­kel­ti gy­ven­to­jų pa­ni­ką“, – ne­abe­jo­ja vi­ce­me­ras Gri­go­ri­jus Mal­ča­no­vas.

Jis pa­ti­ki­no, kad pra­ne­ši­mo tu­ri­nys vi­siš­kai pra­si­len­kia su tie­sa, ir pa­ta­ria ne­kreip­ti dė­me­sio, jei pa­na­ši „in­for­ma­ci­ja“ pa­sieks ir ki­tus uk­mer­giš­kius.

„Už ši­lu­mos tie­ki­mą Uk­mer­gė­je at­sa­ko UAB „Uk­mer­gės ši­lu­ma“. „Mies­to ener­gi­ja“ ne­tu­ri nė vie­no ob­jek­to Uk­mer­gė­je, ku­rį šil­dy­tų ar tiek­tų karš­tą van­de­nį“, – tvir­ti­na vi­ce­me­ras.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)